Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Egyedül a baloldal az, aki folyamatosan akadályozza a pedagógus-béremelést”

888.hu

2022.10.14. 18:40

A kormány elkötelezett a pedagógusok bérének további emelésében, azt egyedül a baloldal akadályozza – írta a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) az MTI-hez eljuttatott közleményben a pénteki országos pedagógussztrájk és a tüntetések kapcsán.

 

A kormány elkötelezett a pedagógusok bérének további emelésében.

 

Ahogy azt a csütörtöki Kormányinfón ismertettük: minden eddiginél nagyobb pedagógus-béremelés következhet, amint meglesz az uniós megállapodás.”

– írták.

Közölték, az a cél, hogy a pedagógusok átlagbére 2025-re elérje a diplomás átlagbérek 80 százalékát.

 

 

A mostani bérhez képest 2023-ban az eddig hazai forrásokból tervezett 10 százaléknál magasabb, csaknem 21 százalékos, 2024-ben 25 százalékos, 2025-ben pedig 29-30 százalékos lehet a béremelés mértéke.

 

Egyedül a baloldal az, aki folyamatosan akadályozza a pedagógus-béremelést, hiszen Brüsszelben folyamatosan azon dolgoznak, hogy Magyarország ne kapja meg a hazánknak járó forrásokat, amelyek többek között a korábban tervezettnél magasabb pedagógus-béremelést is fedeznék.”

– áll a kommünikében.

 

A KTK azt írta: „ezúttal is hangsúlyozzuk, hogy a törvényesen szervezett sztrájk a véleménynyilvánítás törvényes és következmények nélküli formája”. Azokat a pedagógusokat, akik törvényes sztrájkban vesznek részt, retorzió nem éri. A baloldali állításokkal ellentétben semmiféle tömeges kirúgásról nincs szó, felmentésre eddig mindösszesen azon 5 pedagógus esetében került sor, akik többszörösen is jogszerűtlen munkabeszüntetésben vettek részt – olvasható a közleményben.

 

Bohár Dániel, a Megafon véleményvezére egy videót tett közzé a Facebook-oldalán, melyben azt mutatja be, hogy pontosan mit tettek a balos-kormányok a magyar oktatásért.

 

A tanárok a fizetésemelést megérdemlik, de ezt az álságos balos szervezkedést egyáltalán nem.”

– írta.

 

 

Az a gyurcsány irányította baloldal dumál most a pedagógusokról, akik 14 ezer tanárt bocsátottak el, rengeteg iskolát bezárattak és a pedagógusok egyhavi fizetését is elvették.”

– ezt már Trombitás Kristóf, a HírTV és a PestiTV volt műsorvezetője írta a közösségi oldalán.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére