Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Égő voksok Erdélyben

Bayer Zsolt/MWH

2022.03.31. 17:10

Mindazok, akik mindeddig nem hitték el, sőt el sem tudták képzelni, hogy ezek bármire (is) képesek, ma reggel összefutottak a cáfolhatatlan bizonyítékkal.

 

Ma reggel „bomba” robbant odaát Erdélyben, ahol nagyjából kilencvenszázalékos a magyar kormánypártok támogatottsága a magyarok körében. Kapaszkodjanak meg! Odaát Erdélyben félig elégett szavazólapokat találtak, amely szavazólapokon a magyarországi baloldali pártok valamelyikére leadott voksok szerepeltek.

De legyünk pontosak és tényszerűek: ezen félig elégett szavazólapokat Jedden találták meg, ami gyakorlatilag Marosvásárhely egyik városrésze.

 

Legyünk még pontosabbak és még ennél is tényszerűbbek: a félig elégett szavazólapokat Jedden, Marosvásárhely „alvóvárosában” Parászka Boróka erdélyi „magyar” szélsőliberális „újságíró” otthonától egy cinkelépésnyire, a temetővel szemben, egy építkezési területen találták meg.

 

És legyünk még ennél is sokkal tényszerűbbek és pontosabbak: a „megtalálás” úgy történt, hogy – képzeljék csak el! – egy román újságíró egyszer csak telefonhívást kapott, természetesen anonimat, egy ismeretlen, így beazonosíthatatlan számról, és a telefonáló közölte vele, hogy Jedden (Parászka Boróka házától cinkelépésnyire) egy építési területen félig elégett magyar szavazólapok vannak szétszórva.

A román újságíró még a tegnap esti órákban kiszállt a helyszínre, ahol döbbenetes dologgal volt kénytelen szembesülni: egy építési területen (Parászka Boróka házától cinkelépésnyire) bizony félig elégett magyar szavazólapok hevertek szerteszét.

 

Talán mondanom sem kellene, de most tényszerűnek és pontosnak kell lennünk, szóval úgysem fogják kitalálni, de a szavazólapok mellett nem voltak ott sem az azonosító nyilatkozatok, sem a névre szóló borítékok, de még a népszavazási lapok sem. Csak azok a fránya szavazólapok. Félig elégetve. És képzeljék csak el! Tudom, ezt sem fogják elhinni, pedig így történt: a félig elégett szavazólapok valamilyen fatális véletlen folytán pont úgy égtek el félig, hogy mindegyiken kivehető maradt, hogy valamelyik magyarországi baloldali pártra adta le voksát, az, aki „leadta”.

Ez történt Erdélyben, barátaim!

Ez aztán a bomba, nem igaz?

És vajon ki helyezhette el ezt a bombát Erdélyben, Jedden, Parászka Boróka házától – legyünk stílszerűbbek – tyúklépésnyire?

 

Nos, természetesen kínálkozik egy magyarázat: sötét fideszes erők, akik pontosan tudják, hogy az erdélyi magyarok körében nagyjából kilencvenszázalékos a magyarországi kormánypártok támogatottsága, elérkezettnek látták az időt arra, hogy nagyon nagy erőfeszítéssel páros lábbal felugorjanak a levegőbe, és tökön rúgják önmagukat. Így aztán összegyűjtötték a baloldalra leadott szavazólapokat, azokat kivitték Jeddre egy építési területre, gondosan eltávolítottak minden azonosítót, majd elégették a paksamétát, de úgy, hogy látható maradjon, miszerint ezek bizony baloldali szavazólapok voltak, s leginkább az ne semmisüljön meg véletlenül sem, hogy pontosan kikre is adták le voksukat az ismeretlen erdélyi szavazók.

Igen, ez is egy lehetséges forgatókönyv.

Persze, aki nem hiszi, annak majd utána járnak…

 

S van persze egy másik forgatókönyv. Amely szerint a bármire (is) képes gazemberek fogták ezeket a szavazólapokat, eltávolítottak minden beazonosításra alkalmas papírt, majd gondosan elégették ezeket, de úgy, hogy világos maradjon, kikre is „adták le voksukat”, akik „leadták”, majd az egészet kitették Jedden, Parászka Boróka házától tyúklépésnyire, majd felhívták a román sajtót, hogy hol találják a magyarországi választási csalásokat igazoló „bizonyítékot”. És a román sajtó – mit tesz Isten! – megtalálta ezeket a „bizonyítékokat”, majd a történet azonnal hatalmas karriert futott be a magyarországi, a baloldalhoz hasonlóan bármire képes, mert moral insanity, tehát teljesen gátlástalan baloldali sajtóban, és már a délelőtt folyamán azt követelte a baloldal moral insanity, tehát teljesen gátlástalan miniszterelnök-jelöltje, hogy semmisítsék meg az összes határon túli levélszavazatot.

Nos, mindenki döntse el, melyik változatot tartja hihetőnek.

 

Kicsit segítek azért: aki nem teljesen elmebeteg, pontosan tudja, hogy ez a „bomba” bizony a baloldal bombája. Amely baloldal, csakúgy, mint négy éve, mint nyolc éve, kitartóan viszi a választási csalás narratíváját, lévén mást vinni nem tud, csak a saját alkalmatlanságát, gazemberségét és gátlástalanságát. És ne legyenek kétségeink: az EBESZ „megfigyelői” (valójában politikai ügynökei) már ma megírták a jelentésüket erről az „újabb választási csalásról”. Lehet, hogy a jeddi építési területtől alig tyúklépésnyire lakó Parászka Boróka nappalijában szövegezik éppen.

 

Mindazok, akik mindeddig nem hitték el, sőt el sem tudták képzelni, hogy ezek bármire (is) képesek, ma reggel összefutottak a cáfolhatatlan bizonyítékkal.

 

Figyelnünk kell. És a választás után kötelező lesz gondosan szétszerelnünk ezeket a bombákat. Kerül, amibe kerül…

 

(Bayer Zsolt / Mediaworks Hírcentrum / Magyar Nemzet)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor: Erős vár a mi Istenünk

Erős vár a mi Istenünk, jó fegyverünk és pajzsunk. Ha ő velünk, ki ellenünk? – írta a miniszterelnök a Facebook-on.

Az ellenfelek helyett az energiaválság jelenti a legnagyobb kihívást a sportkluboknak

Az ellenfelek helyett az energiaválság jelenti a legnagyobb kihívást a sportkluboknak

Nehéz hetek, hónapok várnak a hazai – és az európai – sportélet főszereplőire a hideg beköszöntével. Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnökének minapi nyilatkozata szerint a magyar sport a rendszerváltozás utáni legnagyobb kihívásával néz szembe a háború okozta energiaválság miatt. A 888.hu megpróbált utánajárni, mivel kell szembenézni a sportélet főszereplőinek, illetve annak, hogyan lehet csökkenteni az emelkedő költségeket.

Már nem ömlik a gáz a tengerbe a megrongálódott Északi Áramlat-2 vezetéken

Már nem ömlik a gáz a Balti-tengerbe a megrongálódott Északi Áramlat-2 vezetéken – közölte szombaton a vezetéket üzemeltető vállalat szóvivője.

A gázvezeték, amely Ursula von der Leyen szerint Európa szabadságát jelképezi

A gázvezeték, amely Ursula von der Leyen szerint Európa szabadságát jelképezi

Átadták a Bulgáriát és Görögországot összekötő gázvezetéket. A szombati szófiai ceremónián Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke is részt vett, aki szerint a déli vezeték Európa szabadságát jelképezi.

Joe Biden szerint Putyin nem fogja tudni megfélemlíteni az Egyesült Államokat

Joe Biden szerint Putyin nem fogja tudni megfélemlíteni az Egyesült Államokat

Pénteken Putyin elnök burkoltan azzal fenyegetőzött, hogy atomfegyvereket vet be a megszállt régiók védelmére.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére