Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ebben a balos vezetésű kerületben a lakásod előtt sem parkolhatsz majd ingyen

Ányos Miklós

2020.08.29. 21:07

A baloldali kerületvezetés szerint óránként 580 forintért parkolhatnának az I. kerületben élők saját lakóhelyükön.

Jelenleg a lakók alanyi jogon kapnak ingyenes parkolási engedélyt az első autójukra, a másodikra már évi 130 ezer forintos parkolási díjat kell fizetni.

Korábban a Belvárosban országgyűlési képviselőjelöltként induló, V. Naszályi Márta polgármester (Párbeszéd) úgy gondolja, hogy a jelenleg ingyen parkoló helyi autósok évi 130 ezer forint „kedvezményt” kapnak, amely szerinte igazságtalan az autót nem használókkal szemben.

A Magyar Nemzet cikke szerint az új parkolási rendelet a kerületi szivárványkoalíción belül is feszültségeket generált, és V. Naszályi szavazói is felháborodtak az autósok terheinek jelentős emelésén, családjaik újabb megsarcolásán.

Súlyos sarc vár a budavári autósokra | Magyar Nemzet

A kampány alatt vetette fel először V. Naszályi Márta, hogy módosítani kellene a parkolási rendeletet, amelyet a szeptemberi képviselő-testületi ülésen tárgyalnak. Az ezzel kapcsolatos előterjesztés szerint megszűnhet a kerületi lakosok ingyenes parkolása – ismertette a párbeszédes polgármester elképzeléseit Gulyás Gergely, a helyi Fidelitas elnöke. A kormánypárti politikus emlékeztetett, hogy a jenlegi gyakorlat szerint a lakók ...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére