Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Donáth Anna nem csak magát, hanem Jourovát is lebuktatta

Filipp Dávid

2020.10.10. 12:45

A HírTv Informátor című műsora leleplezte Donáth Anna momentumos európai parlamenti (EP-) képviselőt, aki nemcsak Varga Judit igazságügyi miniszter arcába hazudott bele közös vitájukon, hanem minden egyes magyar arcába is. De természetesen hálózat nem létezik, senki nem akarja lejáratni Magyarországot.

A cseh Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnöke nagyot megy mostanában, ha Magyarországot kell ekézni. Az egész azzal kezdődött, hogy Soros-szervezetek propagandajelentéseiből koppintva kijelentette, hogy hazánkban „beteg demokrácia” van. Aztán jött a másik Gyuri bácsi szövetséges alelnök, Katarina Barley, aki ki szeretné éheztetni Magyarországot és Lengyelországot. Természetesen, ahogy azt egyébként már megszokhattuk, a hazai baloldal felállva tapsolta meg ezeket a kiváló politikusokat és helyeslően bólogattak, minden botrányos beszólás után.

Teljesen világos, hogy a baloldali magyar EP-képviselők nem Magyarországot és a magyar embereket képviselik Brüsszelben, hanem idegen érdekeket, adott esetben a saját hataloméhségüket próbálják kielégíteni, azzal, hogy azt hiszik, ha befekszenek a Jourová és Barley félék alá, majd nekik is terem babérlevél.

Most a HírTv Informátor című műsorának sikerült lebuktatnia Donáth Anna momentumos EP-képviselőt, aki úgy hazudik, mint a vízfolyás.

Emlékezzünk vissza. Nemrég a csillogó szemű Donáth Varga Judit igazságügyi miniszterrel vitázott. Ezen a vitán mosolyogva, hevesen gesztikulálva, mimikája alapján beszélgetőpartnereit hülyének nézve azt állította:

pártja nem egyeztetett Jourovával, „miért is egyeztetett volna?”.

Máskor pedig úgy fogalmazott:

Věra Jourovát egy nagyon kellemes embernek tartom, de azért nem szoktam vele lefekvés előtt csacsogni arról, hogy képzeld, Věra, már megint mi történt Magyarországon.

 

Ez pedig hazugság. A legaljasabb fajtából.

Az Informátor birtokába jutott, a Momentum belső köreiben készült felvételen Donáth Anna, a Momentum politikusa maga ismeri el, hogy folyamatos kapcsolatban van a cseh biztossal.

Engem rengetegen keresnek. Hát a jogállamisági kérdések hozzám tartoznának. Vera Jourovával háromnaponta beszéltem telefonon. Informálisan. Ugye, mert hogy nem tudom, akik néznek minket, ti tudjátok-e, de Vera Jourová egyrészt a bizottság egyik alelnöke, másrészt pedig az ő portfóliójába tartoznak a jogállamisági kérdések. Tehát, hogy ez ezért is fontos

– magyarázta.

A Momentum EP-képviselője utal arra is, hogy már most azon dolgozik, hogy a Sargentini helyére kinevezett Gwendoline Delbost „támogassa”. A Momentum politikusa a következőkről is beszél:

De hogy nem hajlandóak ennél tovább menni, és akár politikailag elítélő nyilatkozatokat tenni. Ezért tudja a magyar (…) kiforgatni akár Von der Leyen, akár Vera Jourovának a szavait sok esetben, de rengeteg informális telefonhívás, beszélgetés történt – nemcsak velük, hanem az új Sargentinivel is, Gwendoline Delbos-szal, francia képviselő a zöldektől, ő viszi tovább a magyar kérdést… és hát azt kell, hogy mondjam, hogy 90 százalékban sikeres volt az én munkám, nagyon-nagyon sok öngóltól meg tudtam őket menteni, sajnos nem mindegyiktől.

 

Sikerült megmenti őket az öngóloktól, azonban tényleg nem mindegyiktől, hiszen a beismerő vallomással Vera Jourovát is sikerült lebuktatnia.

A Soros-cimbi alelnök épp a minap interjút adott a Hospodárské Noviny című cseh lapban, amely hogy, hogy nem a cseh Sorosként emlegetett Zdenek Bakala tulajdonában van. Ebben a beszélgetésben Jourová

visszautasította azokat a magyar bírálatokat, amelyek szerint a testület jogállamisági jelentésének Magyarországot érintő részét csak a magyar ellenzéki szervezetek információi alapján állították össze.

Mint feljebb kiderült, nem!

Arra a kérdésre, igaz-e, hogy elsősorban a magyar ellenzékkel tárgyalt, közölte:

az ellenzékkel nem egyeztetett.

Ezek szerint Donáth Anna kormánypárti. Ja, nem.

Vera Jourová azt is állította, hogy ő nem áll kapcsolatban Sorossal, illetve, hogy a bizottság elsősorban a hivatalnokoktól, köztük a belügyi és az igazságügyi minisztériumtól, valamint az Alkotmánybíróságtól kapott információkból és adatokból indult ki, amikor elkészítette jelentését.

Ehhez képest ez az abszurd dokumentumban hemzsegnek a Soros-kitartott szervezetek, akik ráadásul olyan bátrak, hogy saját vállukat is megveregették, miután nyilvánosságra került a jelentés.

Szóval így működnek a dolgok a baloldalon.

Ó, és mielőtt elfelejteném!

Hálózat nem létezik, Soros György egy filantróp, Jourová jót akar, Donáth Anna egy szent ember.

Ja, bocs, nem ide.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére