Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Donáth Anna nem csak magát, hanem Jourovát is lebuktatta

Filipp Dávid

2020.10.10. 12:45

A HírTv Informátor című műsora leleplezte Donáth Anna momentumos európai parlamenti (EP-) képviselőt, aki nemcsak Varga Judit igazságügyi miniszter arcába hazudott bele közös vitájukon, hanem minden egyes magyar arcába is. De természetesen hálózat nem létezik, senki nem akarja lejáratni Magyarországot.

A cseh Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnöke nagyot megy mostanában, ha Magyarországot kell ekézni. Az egész azzal kezdődött, hogy Soros-szervezetek propagandajelentéseiből koppintva kijelentette, hogy hazánkban „beteg demokrácia” van. Aztán jött a másik Gyuri bácsi szövetséges alelnök, Katarina Barley, aki ki szeretné éheztetni Magyarországot és Lengyelországot. Természetesen, ahogy azt egyébként már megszokhattuk, a hazai baloldal felállva tapsolta meg ezeket a kiváló politikusokat és helyeslően bólogattak, minden botrányos beszólás után.

Teljesen világos, hogy a baloldali magyar EP-képviselők nem Magyarországot és a magyar embereket képviselik Brüsszelben, hanem idegen érdekeket, adott esetben a saját hataloméhségüket próbálják kielégíteni, azzal, hogy azt hiszik, ha befekszenek a Jourová és Barley félék alá, majd nekik is terem babérlevél.

Most a HírTv Informátor című műsorának sikerült lebuktatnia Donáth Anna momentumos EP-képviselőt, aki úgy hazudik, mint a vízfolyás.

Emlékezzünk vissza. Nemrég a csillogó szemű Donáth Varga Judit igazságügyi miniszterrel vitázott. Ezen a vitán mosolyogva, hevesen gesztikulálva, mimikája alapján beszélgetőpartnereit hülyének nézve azt állította:

pártja nem egyeztetett Jourovával, „miért is egyeztetett volna?”.

Máskor pedig úgy fogalmazott:

Věra Jourovát egy nagyon kellemes embernek tartom, de azért nem szoktam vele lefekvés előtt csacsogni arról, hogy képzeld, Věra, már megint mi történt Magyarországon.

 

Ez pedig hazugság. A legaljasabb fajtából.

Az Informátor birtokába jutott, a Momentum belső köreiben készült felvételen Donáth Anna, a Momentum politikusa maga ismeri el, hogy folyamatos kapcsolatban van a cseh biztossal.

Engem rengetegen keresnek. Hát a jogállamisági kérdések hozzám tartoznának. Vera Jourovával háromnaponta beszéltem telefonon. Informálisan. Ugye, mert hogy nem tudom, akik néznek minket, ti tudjátok-e, de Vera Jourová egyrészt a bizottság egyik alelnöke, másrészt pedig az ő portfóliójába tartoznak a jogállamisági kérdések. Tehát, hogy ez ezért is fontos

– magyarázta.

A Momentum EP-képviselője utal arra is, hogy már most azon dolgozik, hogy a Sargentini helyére kinevezett Gwendoline Delbost „támogassa”. A Momentum politikusa a következőkről is beszél:

De hogy nem hajlandóak ennél tovább menni, és akár politikailag elítélő nyilatkozatokat tenni. Ezért tudja a magyar (…) kiforgatni akár Von der Leyen, akár Vera Jourovának a szavait sok esetben, de rengeteg informális telefonhívás, beszélgetés történt – nemcsak velük, hanem az új Sargentinivel is, Gwendoline Delbos-szal, francia képviselő a zöldektől, ő viszi tovább a magyar kérdést… és hát azt kell, hogy mondjam, hogy 90 százalékban sikeres volt az én munkám, nagyon-nagyon sok öngóltól meg tudtam őket menteni, sajnos nem mindegyiktől.

 

Sikerült megmenti őket az öngóloktól, azonban tényleg nem mindegyiktől, hiszen a beismerő vallomással Vera Jourovát is sikerült lebuktatnia.

A Soros-cimbi alelnök épp a minap interjút adott a Hospodárské Noviny című cseh lapban, amely hogy, hogy nem a cseh Sorosként emlegetett Zdenek Bakala tulajdonában van. Ebben a beszélgetésben Jourová

visszautasította azokat a magyar bírálatokat, amelyek szerint a testület jogállamisági jelentésének Magyarországot érintő részét csak a magyar ellenzéki szervezetek információi alapján állították össze.

Mint feljebb kiderült, nem!

Arra a kérdésre, igaz-e, hogy elsősorban a magyar ellenzékkel tárgyalt, közölte:

az ellenzékkel nem egyeztetett.

Ezek szerint Donáth Anna kormánypárti. Ja, nem.

Vera Jourová azt is állította, hogy ő nem áll kapcsolatban Sorossal, illetve, hogy a bizottság elsősorban a hivatalnokoktól, köztük a belügyi és az igazságügyi minisztériumtól, valamint az Alkotmánybíróságtól kapott információkból és adatokból indult ki, amikor elkészítette jelentését.

Ehhez képest ez az abszurd dokumentumban hemzsegnek a Soros-kitartott szervezetek, akik ráadásul olyan bátrak, hogy saját vállukat is megveregették, miután nyilvánosságra került a jelentés.

Szóval így működnek a dolgok a baloldalon.

Ó, és mielőtt elfelejteném!

Hálózat nem létezik, Soros György egy filantróp, Jourová jót akar, Donáth Anna egy szent ember.

Ja, bocs, nem ide.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kabaré: egy másik riporter kérdései elől is elfutott a magát beoltató Hiesz György

Kabaré: egy másik riporter kérdései elől is elfutott a magát beoltató Hiesz György

Edzésnek tökéletes volt a mai nap a szocialista polgármester számára.

7:59 – A nap legfontosabb hírei

7:59 – A nap legfontosabb hírei

Miután kiderült, hogy Hiesz György, László Imre és Falus Ferenc is előretolakodtak már az oltásért, ennek dacára Gyurcsányék mégis tovább rombolnák az emberek oltásokba vetett bizalmát – ezúttal egy törvényjavaslattal....

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére