Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dömötör: A baloldal álhírzsákja kiapadhatatlan mélységű

888

2020.11.17. 12:03

Minden baloldali képviselő, aki aktív kampánnyal, cinkos félrenézéssel vagy gyávaságból fakadó tétlenséggel lehetővé tette ezeket az álhírkampányokat, személyes felelősséget visel – üzente Dömötör Csaba a halálkampányt elindítóknak a parlamentben.

Korózs Lajos ott folytatta, ahol az ellenzéki képviselők tegnap abbahagyták. Felszólalását Dömötör Csaba államtitkáron kívül csak baloldali elvtársai hallhatták, ugyanis a Fidesz–KDNP frakciója kivonult a parlamenti ülésről, követelve Korózs távozását a népjóléti bizottság éléről.

A kamuvideó- és statisztikahamisító Korózs Lajosnak nincs helye a járvánnyal foglalkozó bizottságban

– írták közleményükben.

Kifogásolták, hogy „Korózs Lajos ismét úgy tesz, mintha mi sem történt volna: ma is bizottsági elnököset akar játszani, miközben egy álmentőssel készített kamuvideóval akarta lejáratni az egészségügyben dolgozókat, és halálozási statisztikát is hamisított.”

A mai felszólalásában ismét elhangzott az a szokásos baloldali mantra, miszerint a nyarat nem a járvány elleni védekezéssel töltötte a kormány, hanem tízmillió ember szeme láttára jachtoztak, adriáztak, helikoptereztek.
Felszólalása végén pedig arra kívánt választ kapni az államtitkártól, hogy

  • tud-e a kormány további segítséget nyújtani a járvány elleni védekezésben az egészségügyi dolgozóknak,
  • valamint tudnak-e biztosítani a szociális ágazatban dolgozóknak karácsonyra egyszeri 500 ezer forintos kifizetést, megfelelő védőfelszerelést, napi tesztelést és elegendő pihenőidőt.

Az államtitkár elmondta, hogy a kormány minden erejével azon van, hogy támogatást, segítséget adjon a frontvonalban küzdőknek.
Azt azért hozzátette, hogy az ellenzék sorozatban emberek halálával kampányol a T. Házban is, amit méltatlannak és szívtelennek talál.

Amikor a kormány megteszi a védekezéshez szükséges lépéseket, akkor minden esetben a járványügyi szakemberekkel egyeztetve, javaslataik alapján történnek meg a döntések”

– válaszolta.

Azt jogos kérdésnek gondolja, hogy Magyarország időben lépett-e az új védelmi intézkedésekkel.
Elmondta, hogy

ha a fertőzöttek számához viszonyítunk, akkor lakosságarányosan hamarabb léptünk, mint Belgium, Spanyolország, Csehország, Franciaország, az Egyesült Királyság, Olaszország, és még Ausztriánál is.

Megemlítette az első hullám alatt elindított kamuvideót is, amelyet éppen Korózs Lajos mutatott be „egy állítólagos ápolóról”, aki azt állította, hogy a kórházakból hazaküldött 10 betegből 9 személy meghalt a kezei alatt az ágykiürítések során.

Végül kiderült, hogy az egész nem igaz, az egész egy kamu. A szám nem igaz, és a mentős sem volt mentős, tehát egy álmentősről volt szó.”

Az álhírkampányt behozta az ellenzék a parlamentbe, az álhírt pedig átvette a hazai médiumok jelentős része, valamint a Financial Times, az NBC és az Euronews is. Amikor pedig kipattant a botrány, próbálták eltüntetni a videót.

Állítása szerint az álmentős videó azóta

„betonba öntött politikai szimbóluma lett annak, hogy a baloldal a járvány alatt bizonytalanságot akar kelteni a magyarokban. Annak, hogy semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, és semmilyen határ nincs, amit ne lépnének át, és ezeket a határokat azóta is folyamatosan átlépik.”

Emlékeztetett, hogy ezért terjesztettek álhíreket a statisztikákról, a tesztekről, a lélegeztetőgépekről és az elmúlt napokban a vakcinákról is.

Lemondásra szólította fel Korózs Lajost, mivel

nincs egy olyan parlament ma Európában, ahol egy ilyen gyalázatos politikai akció után az egészségügyért felelős szakbizottság elnöke a helyén maradhatna.

Figyelmeztette a baloldalt, hogy

ahol vagyunk, az nem a Kész átverés show, hanem a hazánk, mégpedig egy súlyos járvány közepén!”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére