Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dobrev szerint a DK tudna szakszerűen kormányozni

Schüller Márton Imre

2022.07.30. 17:12

Ja, végülis 2010 elött is tök jók voltak már...

 

A baloldalt vezető Gyurcsány és Gyurcsányné most már mindennap megörvendezteti a békés Facebookozót készülődős eszmefuttatásaival.

Amikor ezeket olvassa az ember, akkor visszasírja azt a dermedt csendet, ami április 3-a után jellemezte a baloldalt.

A mai „nagyszerű” írását Dobrev egy kis silány nácizásra húzta fel, amit gondosan becsomagolt egy sopánkodásra afelett, hogy Orbán Viktor milyen rossz és elrontotta az ország renoméját az EU-ban.

 

Miközben Orbán – értelmetlen harcát az EU-val egy pillanatig sem szüneteltetve – EU-s milliárdokért könyörög, Goebbelst idéző náci alapvetésével azt »érte el«, hogy a luxemburgi kormány szerint a civilizáció alapvető normáit sértette meg. Valamikori legfőbb szövetségesünk, a finn kormány szerint Magyarország elszigetelte magát a civilizált nemzetek sorából.

 

Jellemző. Dobrev ősei Moszkvának hajbókoltak, Dobrev pedig bárkinek, akinek nem a magyar érdek a fontos. (Férje pedig, ugyan ezzel a mentalitással beszél arról, hogy „hazafias” kormányt fog majd létrehozni.) Ezzel szemben Orbán akkor is képviseli a magyar érdekes, ha ez valakiknek nem tetszik.

Ezek után kifejezetten szórakoztató, amikor azt írja, hogy

Orbán a Karmelita-kolostorból már régen elveszítette minden kapcsolatát a külvilággal.”

 

Köhög a bolha.

Vigyázzunk erre a gyönyörű országra, és készüljünk! Készüljünk, mert ez a lidérc a végéhez közeleg. Akkor megmutatjuk Magyarországnak, hogy lehet becsületesen, szakszerűen, odafigyelve, együttérzően kormányozni. Ezért vigyázunk és ezért készülünk!”

– fejezi be hagymázas képzelgéseit Gyurcsányné.

A végén persze természetesen azt is megtudjuk, hogy továbbra is készülnek. Még akkor is, ha senki nem kíváncsi két kivénhedt kommunistára.

Főleg nem válság idején. 2010 előtt már megtudtuk, milyenek ők.

Egyértelmű hát, hogy ahogy a koronavírus járvány alatt is a járvány súlyos lefolyásában voltak érdekeltek, most a válság mélységében.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére