Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Dobrev Klára a külföldi gyógyszergyártó multik zsoldjában áll”

888.hu

2021.05.21. 16:25

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Dobrev Klára DK-s európai parlamenti (EP-) képviselő a külföldi gyógyszergyártó multik zsoldjában áll.

 

Hollik István a Facebookra pénteken feltöltött videójában úgy fogalmaz, fordult a kocka, végre „van elegendő vakcinánk”, és Magyarország megkezdte az oltóanyagok felhalmozását.

Hamarosan másfél évre elegendő vakcina áll rendelkezésre, ráadásul jövőre elérhetővé válik a magyar gyártású oltóanyag is – mondta, hozzátéve: ezért döntött úgy a kormány, hogy a továbbiakban nem kíván részt venni a brüsszeli vakcinabeszerzésben.

Amint kiderült, hogy nem kívánunk 120 milliárd forintot adni külföldi gyógyszergyártó multiknak, a baloldal azonnal felhördült, és támadásba lendült – jegyezte meg a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint Gyurcsány Ferenc felesége állt a támadás élére.

Ezzel viszont ismét kibújt a szög a zsákból: Dobrev Klára a külföldi gyógyszergyártó multik zsoldjában áll. Úgy látszik, hogy folytatódik az a jól ismert régi baloldali politika, ami a magyar emberek helyett azonnal a külföldi nagyvállalatok mellé áll”

– mondta Hollik István.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére