Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Deutsch keményen helyre tette a notórius kormánygyalázó közgazdákat

888.hu

2020.04.10. 17:00

Deutsch Tamás a Fidesz EP képviselője Facebook-posztjában tette helyre a valóban vérlázítóan és rendszeresen a kormányt támadó közgazdászokat. Még ilyenkor, világjárvány idején sem restek visszafogni magukat. Nem lehet elégszer hangsúlyozni ezen közgazdák emberi minőségét. Ezért is fontos Deutsch Tamás bejegyzése.

Az elmúlt tíz évben Felcsuti Péter, Király Júlia, Mellár Tamás, Nagy Zoltán, Oblath Gábor, Palócz Éva, Petschnig Mária Zita, Riecke Werner, Vértes András és még néhány hasonszőrű űberokoska („tekintélyes liberális közgazdászok” – hogy mi a bűnbánattól lennének tekintélyesek, arról fogalma sincs senkinek) valamennyi kormányzati gazdasági elképzelést dörgedelmes nyilatkozatban gyalázta le, az „egész úgy rossz, ahogy van” árnyalt értékeléssel azonnali és biztos gazdasági összeomlást jósoltak, legkevesebb háromszáznyolcvanötezer-hétszáztizenhatszor.

„Tekintelyesék” szakmányban gyártott jóslatai közül aztán egyetlen egy sem bizonyult igaznak, de ez egy fikarcnyit sem csökkentette önnön csalhatatlanságukba vetett hitüket és harci kedvüket.

„Tekintélyesék” most is azon melegében legyalázták a kormány gazdaságvédelmi akciótervét.

Ha van biztos receptje egy kormányzati program sikerének, az „tekintélyesék” anyázása. Biztosan kijelenthetjük, a gazdaságvédelmi akciótervvel minden rendben.

Ennyi.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére