Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Demeter Szilárd lemondását követeli az ártatlan gyermekek meggyilkolásán röhögcsélő Cseh Katalin

Horváth Tamás

2020.11.30. 16:10

Amikor a lyuk kiszól a gödörből.

Demeter Szilárd PIM-igazgató lemondását és a közéletből való távozását követeli Cseh Katalin momentumos EP-képviselő. Igen ám, csakhogy ha valakinek, az ártatlan magzatok meggyilkolásán röhögcsélő Botmixeres Katkának semmiféle erkölcsi alapja sincsen erre.

Botmixeres Katka Facebook-posztjában elég néhány szót kicserélni, és az pikk-pakk visszaüt az írójára:

„Cseh Katalinnak távoznia kell

A Momentum európai parlamenti képviselője szerint vicces dolog a magzatgyilkosságot a botmixerhez hasonlítani. Ezen véleménye ráadásul elhangozhatott a baloldal fő propagandarádiójában, Cseh Katalin 5 év után sem vonta vissza véleményét – és bocsánatot sem kért, az európai fenntartású intézményből nem távozott.

Egyszerre szégyenteljes, gyomorforgató és felháborító Cseh véleménye. A baloldali uszítás és a gyűlöletre, megosztásra épülő propaganda soha nem látott mélységekbe süllyedt. Az abortuszt botmixernek nevezni, relativizálni milliók halálát teljességgel elfogadhatatlan. Nekünk, szabadságszerető embereknek az egyik legfontosabb feladatunk, hogy megőrizzük Magyarországon az európai kultúra alapvető értékeit, nemet mondjunk az uszításra, és kiálljunk az elnyomottak, üldözöttek mellett.

Fájó, hogy eddig nem tette meg, de Cseh Katalinnak két dolgot azonnal meg kell tennie. Bocsánatot kell kérnie, és távoznia kell a közéletből!”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére