Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Családban marad: a kamuvideó álmentősnője a csodamasinás Németh Károly ikertestvére

888.hu

2020.07.10. 09:00

A Híradónak megerősítette a baloldali kamuvideó álmentősének, Németh Athinának a lánya, hogy az anyja ikertestvére az a Németh Károly, aki a Hírklikk nevű portálnak állította, hogy az általa forgalmazott, koronavírust tesztelő gépet a kormány és a szakemberek is méltatták.

Az elmúlt napokban egyre kevésbé lehetett követni, hogy Németh Károly mikor, kinek és mit mond. Az M1-nek vasárnap a Hírklikken megjelent állításainak az ellenkezőjét mondta, miközben a férfi és a portál egymást is csúsztatással vádolta. A baloldali Hírklikk egyébként korábban az elsők között közölte a baloldali álmentős kamuvideót is – hangzott el az M1 Híradójában.

Mint arról már korábban beszámoltunk vasárnap este a csatorna híradójának nyilatkozva Németh Károly már arról beszélt, hogy a Hírklikk pontatlanul idézte a szavait, és azt mondta, ő soha nem állította, hogy az általa megkeresett szakemberek közül mindenki méltatta a kínai tesztberendezést. Németh Károly ekkor már azt is tagadta, hogy a gépet az országos tiszti főorvos látta és dicsérte volna.

Németh Károly a baloldali kamuvideóban szereplő álmentős Németh Athina testvére – ez derül ki abból az interjúból, amit Németh Athina lánya adott csütörtökön az M1-nek.

A nevét és arcát nem vállaló nő a Híradónak telefonon azt mondta: mostanra nagybátyjával sem tartja a kapcsolatot, mert évekkel ezelőtti találkozásukkor édesanyjához hasonlóan nála is azt tapasztalta, hogy a férfi nem tud különbséget tenni hazugság és valóság között.

„Mesélt. Tehát látható volt az, hogy kitalált dolgokról beszél, irreális történetekkel szórakoztatta a családot” – mondta a lány a Híradónak.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére