Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csak a véletlen műve lehet, hogy TGM és Vágó István is a Szovjetunióról delirál

888.hu

2020.04.15. 20:21

Furcsa egybeesés.

Belenéztünk a ATV Egyenesen című műsorába, hogy olvasóinknak ne kelljen, és a kedd esti műsorban Tamás Gáspár Miklóst volt szerencsénk meghallgatni.

A filozófus, azon kívül, hogy „külügyminiszter fiúnak” hívja Szijjártó Péter, mert „pszichológiai okból mindig elfelejti a nevét” azt is kifejtette, hogy szerinte nem lehet tudni, hogy mi történik az országban. Szerinte a válsághelyzetben egy modern ország receptje a nyilvánosság, amely ma Magyarországon nem érvényesül, mivel a kormány megtiltotta az egészségügyi dolgozóknak, hogy nyilatkozzanak.

Fogalmunk sincs, hogy mi a helyzet. Ezt jelenti az, amikor egy ország nem szabad. Nem tudhatja a közönség, hogy mi történik. Pontosan ugyanaz történik ma Magyarországon a koronavírussal kapcsolatban, mint a Szovjetunióban Csernobil idején. Nem lehet tudni, hogy mi az igazság

– mondta.

Ha valaki legyőzhetetlen ingert érezne a teljes beszélgetés megtekintésére, ITT megteheti.

Ha esetleg egy szovjetuniózás nem lett volna elég keddre, a Gyurcsány-párti Vágó István is előmászott a sötétből és Facebook-oldalán hallucinált egy sort.

A kvízprofesszornak ugyanis sikerült Kásler Miklóst, az emberi erőforrások miniszterét Joszif Visszarionovics Sztálinhoz hasonlítania.

Ehhez már nincs semmi hozzáfűznivalónk...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére