Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Célkeresztbe kerültek a miniszterek családtagjai

M. Kovács Róbert

2021.02.13. 14:30

Előbb Rogán Antal feleségének nem létező földszerzése, most Varga Judit azonnal cáfolt válása került terítékre. Ilyen szennyes kampányra lehet majd számítani 2022-re az egyesült gyurcsányista baloldaltól?!

A politikai újságírásban eltöltött évek során az ember egy dolgot óhatatlanul felismer, mégpedig azt, hogy itt is alkalmazható Joule átalakított mondása:

az információ nem vész el, csak átalakul„. Ezen a területen többnyire politikai tőkévé.

 

Így, ha azt látja a kedves Olvasó, hogy

a baloldal kedvenc lapja valóságot nyomokban sem tartalmazó állításokkal támadja Rogán Antal feleségét,

vagy hogy Varga Judit és férje is cáfolják a bulvármédiában felkapott, kapcsolati válságukról szóló hírt,

nyugodtan kezdjen gyanakodni, hogy még véletlenül sem hiba történt

a nem helytálló állításokat tartalmazó cikkek elkészülése során.

Persze a kívülállók számára akár el is képzelhető egy-egy ilyen mellélövés, valójában

a politikai hírekkel foglalkozó lapok, portálok minden valamire való hír leközlése során pengeélen táncolnak, és ekkora szarvashibákat véletlenül nem, legfeljebb szándékosan követnek el.

Valami ilyesmi történhetett most is, amikor két nap alatt

két súlyos állítás kapott még súlyosabb cáfolatot.

Elsőként a Népszava állította a miniszterelnöki kabinetirodát irányító Rogán Antal feleségéről, hogy hitelből jelentős földterületet vásárolt. Azóta két tény derült napvilágra:

  • nem került földtulajdon a birtokába
  • és nem vett fel hitelt.
A sajtóperek álmoskönyve szerint ez nem sok jót jelent egy esetleges bírósági eljárásban,

Mint ahogy az sem, ha az igazságügyi miniszter és férje közösen nevezik híresztelésnek azt, hogy a Blikk szerint válni készülnek,

És itt újabb vonalat sikerült átlépni:

Rogánné nem létező fölszerzésével a miniszter családját egzisztenciális irányból támadták, míg Varga Juditnál már a magánélet szentsége sem számított.

Mielőtt bárki rám zúdítana valami becsmérlés-cunamit, egy másodpercig sem hibáztatom a Blikket. Évtizedek óta hozzá tartozik a politikai bulvár tematikájához, hogy a meghatározó politikusok magánéletében keressenek ”érdekességeket„.

Úgy tűnik, találtak is valami önkéntes tippadót, aki a jelek szerint többet tud az igazságügyi miniszter házasságáról, mint maguk a házas felek.

És itt felmerül a kérdés, vajon a tippadót milyen cél vezérelte? Irigység, számítás, politikai előnyszerzés? Mert kétségtelen, hogy bár egy esetleges házassági válság ugyan nem von le semmit egy ember politikusi képességeiből, de a sportos, határozott, már-már kemény, ugyanakkor gondoskodó, szerető családanyaként politikai porondra lépett Varga Judit szimpátiaindexén lehet rontani azzal, ha elkezdik sugdosni: ”otthon nincs ám minden rendben náluk„.

Na és ehhez a pletykaáradathoz elég is volt ennyi: egy cikk megjelent, a cáfolat már csak kevesek emlékezetében marad meg.

Szóval

véletlen álhírek nem léteznek. Csak kampány, amely a jelek szerint kezdetét vette. és most már az is látszik, hogy az ellenzék magasra teszi majd benne az aljasság-lécet.
(Mindenesetre annak, aki az igazságügyi miniszter családi ügyeiről számolt be a Blikknek, üzenem: nem tudom, kinek akart valójában ártani, de akár akart, akart nem, csúnyán belegázolt a nyitóképünkön látható gyerekek életébe... a szerk.)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére