Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Teljesen összedőlt az álmentős hazugságvára

888.hu

2020.06.10. 14:36

A Korózs Lajos MSZP-s képviselő fake news videójában szereplő állítólagos „mentőtiszt”, Németh Athina a 24.hu megkeresésére egy AMS Assistance fejlécű papírral akarta igazolni a mentőtiszti mivoltát, ám a magán mentőszolgálat hivatalosan cáfolta, hogy valaha is dolgozott volna náluk ilyen nevű ember, annyit tudnak róla, hogy egy volt kollégájuk ismerőse... Akkor most se mondjon le Korózs Lajos?

A tények makacs dolgok, Pelikán elvtárs! – fogalmaz Bacsó Péter A tanú című filmjében a kommunista diktatúra funkcionáriusa, Virág elvtárs. A jelek szerint azonban Korózs Lajos, az MSZP szakpolitikusa nem látta ezt az alapművet, mert úgy bedőlt egy szélhámosnak, mint pajkos fruska szüret idején.

Az egész magyar sajtó napok óta találgatja, melyik magán mentőszolgálatnál dolgozhat Németh Athina,

az a „mentőtiszt”, aki „10 hazaküldött kórházi betegből kilencet vesztett el” a gonosz kórházi ágyfelszabadítás következtében. A rejtély megoldódni látszik:

egyikben sem.

A hölgy ugyanis összevissza beszél. Míg a 24.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy a budapesti mentőtiszti főiskolán végzett 1983-ban, addig a Magyar Nemzetnek és a Pesti Srácoknak azt állította, hogy Németországban szerzett egészségügyi képesítést.

Arról, hogy hol dolgozott először, nem akart beszélni, majd szintén

a 24.hu megkeresésére küldött nekik egy AMS Assistance fejlécű dokumentumot.

A magán mentőszolgálat ügyvezetője azonban cáfolta, hogy Németh Athina valaha is náluk dolgozott volna.

Németh Athina nem dolgozik és nem is dolgozott az AMS Assistance Kft.-nél alkalmazottként vagy a cég megbízásából. (...) Annyi információm van róla, hogy egyik volt kollégánknak volt az ismerőse vagy barátnője. Ennek okán valamikor 2009-2012 környékén többször is járt a mentőállomásunkon. Szeretett volna nálunk munkát vállalni – az ismerőse révén –, de végül nem alkalmaztuk őt, mert nem volt olyan munkaterületünk, amire alkalmazni tudtuk volna,

tudatta a 24.hu-val a cég ügyvezetője.

Vagyis az eddigi információk szerint Németh Athina még

annyira sem mentőtiszt, mint az MSZP-s Korózs Lajos,

aki azonban – ezek szerint – informátora bárminemű leellenőrzése nélkül adott teret a mentősöket, az egészségügyi dolgozókat és a vezetést rágalmazó videójának.

Akkor maradt még olyan, aki szerint nem kellene lemondania a népjóléti bizottságban elnöklő képviselőnek a mandátumáról?!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére