Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bors: Már a Jobbik saját alapszervezete is etikai eljárást indíthatott Jakab Péter ellen

888.hu

2021.11.26. 12:40

Vajon őket is perrel fogja megfenyegetni a parizeres, kamumelós pártelnök?

A Bors megírta, hogy a Jobbik elnöke már hosszú hónapok óta eltitkolt élettársi viszonyban él Budapesten a kabinetfőnökével, amivel nemcsak a családját, a feleségét, de a pártját is kínos helyzetbe hozta.

A Jobbik újpesti szervezete vizsgálatot kezdeményezett a pártelnök ellen
– közölték.

A lap meg is szerezte az etikai eljárást kezdeményező iratot, amelyet Szabó Balázs és Veres András, a Jobbik újpesti alapszervezetének két tagja írt alá. Ezt közzé is tették a honlapjukon.

(Forrás: Bors)

 

Az etikai eljárást kezdeményező beadványból megdöbbentő dolgok derülnek ki.

A pártban már hosszú hónapok óta tudnak arról, hogy a pártelnök és kabinetfőnöke között nem csupán munkakapcsolat áll fenn, és hogy egy lakásban élnek Budapesten
– írta meg a lap.
A beadványból a Bors a következő mondatokat külön ki is kiemelte az oldalán:

„A párttagság és az alapszervezetek körében hónapok óta, ha nem egy éve terjed az a szóbeszéd, hogy Jakab Péter és Molnár Enikő között a szoros munkakapcsolat mellett szexuális kapcsolat és élettársi viszony áll fenn.”

„Problémás és jobbikoshoz méltatlan magatartás az, hogy Molnár Enikő tagtársunk szeretői viszonyt alakít ki a párt elnökével annak érdekében, hogy párton belüli befolyását, előrejutását és egyre nagyobb informális hatalmát biztosítsa.”

„Megítélésem szerint a Jobbik elnöke azzal, hogy – legalábis a gyanú szerint – szeretői viszonyt alakított ki beosztottjával oly mértékben felelőtlen magatartást követett el, mely nagy mértékben veszélybe sodorta a párt hitelességét és jövőbeni eredményeit. Ezért szükségesnek tartjuk, hogy az ügy Etikai és Fegyelmi Bizottsága előtt kerüljön kivizsgálásra, ahol tisztázódhatna a kettőjük közti kapcsolat mivolta és jellege.”

Az etikai eljárás során a párt vezetői a következőket szeretnék megtudni az ügyel kapcsolatban:

  • Magánügy vagy a közösséget és választókat érintő politikai ügy-e az, hogy a párt elnöke házasságon kívüli kapcsolatot tart fenn?
  • A Jakab Péter és Molnár Enikő közötti szeretői/élettársi kapcsolat veszélyezteti-e a párt integritását, hitelességét, jövőbeni sikereit?
  • Kettőjük kapcsolata alkalmas-e a Jobbikba vetett bizalom megingatására (legyen az a tagság vagy a választópolgárok bizalma)?
  • Ki a tulajdonosa, és ki bérli az ügyben felmerült Csóka utcai lakást, és kitől, milyen jogcímen, mióta, mennyiért bérlik azt, miért költi a Jobbik pártalapítványa a párt és a közösség pénzét a pártelnök szeretőjének lakására?
  • Jakab Péteren és Molnár Enikőn kívül név szerint kik és milyen célra használták az ingatlant az elmúlt hónapokban?
  • Mi Molnár Enikő lakcímkártyája szerint a bejelentett állandó lakcíme és tartózkodási helye?
  • Miért tölti rendszeresen éjszakáit Jakab Péter Molnár Enikő „munkalakásán” akkor, amikor a szóban forgó Csóka utcai lakástól néhány perc távolságra, a Fraknó utcában van saját, bérelt lakása?

 

A Borshoz eljuttatott, az etikai eljárást kezdeményező beadvány teljes terjedelmében itt olvasható:

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kunhalmi ismét alakított, Karácsony még mindig a Magyar Zene Házát támadja

Kunhalmi ismét alakított, Karácsony még mindig a Magyar Zene Házát támadja

Kovács Zoltán helyretette a norvég állam által kitömött propagandalapot, Biden pedig kijelentette, hogy egy Ukrajna elleni esetleges orosz támadás a második világháború óta legjelentősebb invázió lenne.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére