Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bíró László pofátlan kampányba kezdett

MTI, 888.hu

2020.09.24. 12:46

Tegnap újabb felháborító és álszent bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc szerencsi jelöltje, az antiszemita jobbikos Bíró László, aki úgy beszél munkahelyekről, hogy közben az eltüntetett szövetkezete mindmáig tartozik az ott alkalmazott varrónőknek.
A kormánypártok álságosnak tartják, hogy az a Bíró László beszél a munkahelyekről, aki a hírek szerint a saját dolgozóit megfélemlíti és kisemmizi

– mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

A kereszténydemokrata politikus szerint a szerencsi időközi választáson induló „baloldali” jelölt „pofátlan módon” azzal kampányol, hogy magasabb munkabért és jobb munkakörülményeket kellene biztosítani az embereknek.

Ez szerinte azért is álságos, mert

a hírek szerint saját dolgozóit megfélemlíti és kisemmizi.”

Ahelyett, hogy kifizette volna a dolgozóit, inkább

strómanoknak játszotta át az 50 millió forintos munkahelyvédő támogatással kitömött cégét, a Hegyalja-Mix Szociális Szövetkezetet, hogy bedöntsék azt.”

A hírek szerint a strómanok – akiket Bíró szakértőknek nevezett – egy lakhatásra alkalmatlan, romos házba vannak bejelentve.

Hozzátette:

feladatuk az volt, hogy »elvigyék a balhét« Bíró László helyett.”

A KDNP-s politikus közölte: az antiszemita és cigányellenes jelölt zavaros cégügyeiről egyre súlyosabb dolgok derülnek ki:

megfélemlített varrodai dolgozók, a munkabérek visszatartása, fegyverrel való fenyegetőzés, »benyelt« több tízmilliós támogatások, cégek bedöntése és strómanoknak való átjátszása.”

Az 50 milliós támogatást ráadásul pont a munkahelyek megvédésre kapta, ehelyett strómanjain keresztül „bedöntötte” a céget, és kisemmizte a dolgozókat – jegyezte meg.

Összegzése szerint

Bíró László nem munkahelyeket teremtene, hanem tönkretenné azokat, nem bértámogatást adna, hanem visszatartaná a béreket, ahogy ezt tette az általa vezetett szociális szövetkezetnél.

Rámutatott: a Fidesz–KDNP mindig is a munkavállalók oldalán állt, a polgári kormány mindig is a munkahelyteremtés kormánya volt.

A járvány alatt is az a cél, hogy megvédjék a munkahelyeket és a családok életszínvonalát”

– mondta Nacsa Lőrinc.

Szemben a baloldallal, amely egyszer már tönkretette az országot, több százezer embert tett munkanélkülivé, és kétszeresen adóztatta a munkásokat.

Megjegyezte: az sem szabad elfelejteni, hogy

korábban pont a baloldal záratta be a szerencsi cukorgyárat,

amely a körzetben több ezer embernek biztosított munkát és megélhetést.

Nacsa Lőrinc újságírói kérdésre azt mondta: Bíró László folyamatosan menekül a kérdések elől, és válaszok helyett a sajtót és a politikusokat fenyegeti.

Ugyanakkor

a borsodi, taktaközi emberek megérdemelnék a válaszokat

– vélte.

Hozzáfűzte:

mindenkinek tisztán kell látni, ki is az a jelölt, akit a baloldal elindít.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére