Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bill Gates ismeri és látja a COVID jövőjét, és ezt meg is osztotta a világgal

888.hu

2022.05.05. 08:30

Röviden: mind meg fogunk halni.

 

A Microsoft társalapítója a Financial Timesnak adott interjúban közölte, hogy a koronavírus járványnak még nincs vége, és állította: a vírusnak valószínűleg egy „még halálosabb” változata fog megjelenni.

Még mindig fennáll a veszélye annak, hogy ez a világjárvány egy olyan változatot generál, amely még fertőzőbb és még halálosabb lesz.”

– idézte Gates mondatait a Summit News. Ugyanakkor azt hozzátette, hogy ő aztán nem akar „a világvége és a borúlátás hangja” lenni.

Hozzátette, hogy annak kockázata, hogy kialakul egy virulensebb törzs, „jóval 5 százalék feletti”, és szerinte „még nem is láttuk a legrosszabbat”.

 

Áprilisban egy TED-beszédében kitért a saját magával és a COVID vakcinákkal kapcsolatos „összeesküvés-elméletekre”, és „őrültnek” nevezte azokat, akik ezekről beszélnek. Gates nagyon furcsának tartja azt, hogy az emberek nem kedvelik őt.

Még februárban a müncheni biztonsági konferencián tartott rendezvényen Gates azt mondta, hogy „sajnos” az Omicron egy „oltóanyagtípus”, és a természetes immunitás biztosításával „jobban eljutott a világ népességéhez, mint mi a vakcinákkal”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére