Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Baloldali recept: kamuvideók, hazudozás és a választók totális hülyének nézése

888.hu

2021.06.08. 17:35

Már majdnem elfelejtettük, mert Karácsonyék tesznek róla, hogy újabb hazugságokkal rukkoljanak elő, de emlékezzünk csak vissza a baloldal egyik orbitális kamujára.

 

Hazudtunk reggel, délben meg este – hangzott el 15 éve Gyurcsány Ferenc szájából. A baloldal azonban – bár több mint tíz éve nem sikerült kormányra jutnia – még mindig követi a hazudozás eszméjét, ami néhol banális hibákhoz vezet, legtöbbször pedig az emberek teljes félrevezetésével jár. És úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc öröksége a későbbi trónörököseire is átszállt, történetesen Karácsony Gergelyre.

A főpolgármester ugyanis nem riad vissza a következetes lódítástól.

Márciusban még VV Zsolti kanapéján jelentette ki, hogy ő biztos nem akar miniszterelnök lenni, májusra azonban már „véletlenül” másképp látta, és mégiscsak megmérettetné magát, mára pedig ő lett az ellenzék befutója.

Aztán jött a nyelvvizsgabotrány, és kiderült, hogy Karácsony angolul sem tud, sőt még olyan pozíciót is betöltött, amelyet hivatalosan nem lehetett volna.

Persze a főpolgármester minderről hazudott, aztán az összevissza beszélés taktikáját választotta, aminek az eredménye az lett, hogy – bár senki nem tudja, mit jelent ez pontosan, de – Geri nyelvtudásáról már csak egy szó él a fejekben: HIPERPASSZÍV.

És ha már hazugság, és TUDATOSAN felépített hazugság, akkor nem szabad megfeledkeznünk a járvány kellős közepén berobbant Korózs-videóról sem.

Németh Athina neve tavaly nyáron vált ismertté, amikor Korózs Lajos MSZP-s országgyűlési képviselő videójában hazudozott. Az addig ismeretlen nő mentősnek kiadva magát azt állította, hogy a kórházak kiürítése miatt a hazaszállított betegek kilencven százaléka meghalt. Hamar kiderült, hogy Németh sem az Országos Mentőszolgálatnál (OMSZ), sem betegszállító cégeknél nem dolgozott mentősként, sőt még annál a Samaritanus Mentőszolgálatnál sem alkalmazták, amelyet munkahelyeként mutatott be.

A hazugság tehát ragályos a baloldalon, és Korózs óta tudjuk, hogy ennek sem erkölcs, sem emberélet nem szabhat gátat.

Karácsony pedig nem tesz mást, csak elődjeit követi...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Előbb az arcába üvöltötték, hogy fideszes állat, majd eltörték az ujját és a lábát

Előbb az arcába üvöltötték, hogy fideszes állat, majd eltörték az ujját és a lábát

Mi tagadás, az őszödi beszéd kiverte a biztosítékot Fábián Gábornál. Annál is inkább, mert, ha választani kellett – ezt soha sem tagadta –, inkább a jobboldal felé húzott. Szóval nem rejtette véka alá a véleményét Gyurcsány Ferenc beszédének kiszivárogtatása után, de arra azért nem gondolt, hogy gumibotokkal vesznek elégtételt azokon, akik felháborodtak a hamis választási ígéreteken, az ország valós helyzetének az elhallgatásán, és nem kerestek felelősöket, az akkori vezetők pedig továbbra is békésen ülhettek a babérjaikon. Elvégre nem volt ott semmi látnivaló, csak egy országot csaptak be.

A baloldal alkotmányos válsággal fenyeget

Aki a mostani alaptörvény vagy a kormánypártok legitimációját vitatja, az egyúttal a 2012 előtt hatályos jogszabályok érvényességét és hatályosságát is vitatja – jelentette ki ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég Alapítvány jogi szakértője a Magyar Nemzetnek adott nyilatkozatában.

McKenzie tábornok szerint tragikus hiba volt az afgán civilek életébe kerülő dróntámadás

McKenzie tábornok szerint tragikus hiba volt az afgán civilek életébe kerülő dróntámadás

Az afgán civilek halálát okozó amerikai katonai csapás tragikus hiba volt – mondta pénteken az amerikai védelmi minisztérium sajtótájékoztatóján Frank McKenzie tábornok, a Közép- és Dél-Ázsiáért is felelős Középső Parancsnokság vezetője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére