Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bajnai, rossz értelemben

888.hu, Magyar Nemzet

2021.12.07. 20:40

Bajnai az amerikaiké, de azért nem rossz ember.

 

Gordon az amerikaiak embere, de nem rossz értelemben – mondja harcostársáról Gansperger Gyula, a Városháza-ügyben feltűnt üzletember Anonymus legújabb nyilvánosságra került hangfelvételén. Ne felejtsük, Bajnai Ganspergerről úgy fogalmazott egy korábban kiszivárgott beszélgetésben, mint akivel „együtt küzdöttek a barikádokon”, kapcsolatukat pedig úgy jellemezte, hogy az „több mint barátság” – írja a Magyar Nemzet hasábjain Szikszai Péter.

A „több mint barát” pedig úgy határozza meg a volt miniszterelnök tevékenységét, mint hogy ő az amerikai és német nagytőkések képviselője Magyarországon.

A kijelentéseknek azért is adhatunk hitelt, mert egyrészt a saját meggyőződésünkkel is tökéletesen egybevág, hogy Bajnai egy háttérhatalom helytartója, másrészt a hangfelvételeken nem akárki, hanem az üzleti élet egyik kulcsfigurája, az ismert baloldali cég, a Wallis volt vezérigazgatója hallható. A remek politikai kapcsolatokkal rendelkező és azokat sűrűn emlegető bizniszmen egy üzleti tárgyaláson vezette be hallgatóságát a közéletbe, lényegre törő elemzést adva a magyar baloldalról.

Ezek mellett Gansperger arról is beszél, hogy a hazai ellenzéknek két körből kerül ki a pénzügyi támogatója. Az egyik kör a német és amerikai nagytőkés csoportok, „akik itt [Magyarországon] szeretnék, hogyha befolyással rendelkeznének”, és a másik – most kapaszkodjunk meg! – a Soros-birodalom. Nincs is annál szívet melengetőbb, mint amikor Bajnai Gordon harcostársa sorosozik.

Bajnai barátja a baloldali médiára is kitér: szerint az Uj Péter vezette 444.hu-ba nemcsak Soros tölti a pénzt, hanem Magyarország egyik leggazdagabb embere is. Veres Tibor, a Wallis-csoport tulajdonosának vagyonát a Forbes 258 milliárd forintra becsüli. Ebből juthat bőven Uj Péteréknek a független médiára. „Uj Péter a Veres Tibinél van és Bajnai Gordon is nagyon jóban van vele” – fogalmaz emberünk. Irigylésre méltó viszonyok ezek egy főszerkesztő esetében, hiszen hallottuk, Bajnai fontos politikai és gazdasági tényező. Karácsony Gergelyt épp ő ajánlotta a reménykedő baloldali szavazók figyelmébe miniszterelnök-jelöltnek.

Sajtóinformációk szerint az egész baloldali kampány hátterében Bajnai áll.

Ő csatornázza be a pénzt, hozza az adatbázisokat, toborozza az aktivistákat. És bár Gansperger úgy beszél a volt miniszterelnökről, mint aki „nem rossz értelemben” az amerikaiak ügyintézője, mi azért tudjuk, hogy jó értelemben vett hazaáruló nincsen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére