Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az RTL csalódott: egyetlen vakcina ampulláján sincs „NER No.1.” felirat

M. Kovács Róbert

2020.12.30. 10:20

Bezzeg, ha lenne...

 

Kiderült, mikor oltatja be magát Orbán Viktor„

 

címmel szemlézi sorra a függetlenobjektív sajtó az RTL Klub Híradójának összeállítását. Persze, ne várjunk csodára! Sem a cikkekből, sem a riportból nem derül ki dátum vagy időpont. A miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan ugyanis annyit közölt az ellenzéki csatorna híradójával, hogy

amikor sorra kerül”.

 

Vagyis információközlésről nem nagyon beszélhetünk, mindössze

annyit tudunk meg az RTL-től, hogy... mit is... ja igen, hogy majd.

Meg azt, hogy nem az elsők között.

Nincs sem „Dr. ME ÚR”, sem „NER No.1. ... No. 2, 3, 4, 5... stb. felirat.

Persze, hogy a politikavezérelt kérdést kontextusba helyezzék, felsorolják, mely állam- és kormányfők adatták már be magunknak a vakcinát. Ez akár jogos is lehetne, hiszen ha egy közkedvelt vezető jó példával elől járva beoltatja magát, bizalmat ébreszt a vakcina iránt.

Csakhogy ez Magyarisztán.

Itt, ha a kormányfő az elsők között oltatja be magát, akkor a baloldaliak rögtön a NER-elit kivételes helyzetéről, hatalommal visszaélésről beszélne. Mint ahogy ebben az RTL-riportban is arról sivalkodik Gyurcsány megtestesült habzó szája, Arató Gergely, hogy az oltással szembeni bizalmat azzal lehet megteremteni, ha a

kormány garantálja, hogy ”nem orosz vakcinát„ alkalmaznak.

 

A mi szakmánkban azt mondják, sokat kell olvasni, mielőtt az ember leír valamit. Arató elvtársnak sem ártana. Magyarországon eddig egyetlen ampullányi Szputnyik V-t sem adtak be senkinek.

A kedden érkezett vakcinák alkalmazásának lehetőségét még mindig vizsgálják a magyar szakemberek.

Szakemberek. Nem Arató Gergely, nem Gyurcsány Ferenc, nem is Szabó Tímea, Jakab Péter, Karácsony Gergely de még csak nem is az olyan kamuegészségügyisek, mint Cseh Katalin, vagy a DK ”háziorvosa„, Komáromi Zoltán. Ja és pláne nem Kórozs Lajos.

Nem, nem ők. Hanem szakorvosok, virológusok, népegészségügyi szakemberek.

Tudjuk Murphy törvénykönyvéből:

aki tudja, csinálja, aki nem ért hozzá az okítja.

De vajon miért is kellett az RTL-nek Arató Szputnyik-paráját becsempészni egy az oltási kedvről szóló riportba?!

Mit is lehet elérni ezzel?! Azt, hogy még kevesebben bízzanak az állami gondoskodásban, abban hogy az életüket, egészségüket megóvja az a rendszer, amely Magyarországot működteti?!

Hogy az átoltottsági arány, így az újra normálisan élhető élet érkezésének időpontja még tovább húzódjon?!

Igen, vélhetően pontosan ez azoknak a vágya, akik folyamatosan igyekeznek rombolni a COVID19 elleni vakcinákkal szembeni bizalmat.

Az ilyen Arató féle demagógok, és az általa előadotthoz hasonló ellenzéki sz..kavarások csak arra jók, hogy Magyarországon az élet minél később, lehetőleg 2022-höz minél közelebb térjen vissza a normális kerékvágásba.

Mert azoknak, akik egy emberéletek ezreit követelő pandémia idején is csak a kormányzati munka aláásása, a hatalom megszerzése a cél, azoknak mindegy mennyi még az áldozat, mennyi lemondást követel még az emberektől ez a helyzet.

A baloldal azt élvezi, ha te szenvedsz. Mert akkor eljátszhatják, hogy a Te érdekedben emelték fel a szavukat. De tedd a szívedre a kezed. Hangzatos hazugságokon, politikai vezényszavakon kívül mit köszönhetünk nekik?!

Na akkor azt osszuk is be a következő évekre, mert a kampányhoz közeledve alighanem ennél is mélyebbre fognak süllyedni. Tekintve, hogy ezt a lejtmenetet követik 10 éve, az egyeten remény velük kapcsolatban, hogy ennyi lefelé haladás után egyszer csak elérik a Föld magját és akkor végre ők is izzadhatnak kicsit...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére