Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Századvég: az oltásellenes retorikát átvették a baloldali sajtóorgánumok

888.hu, Századvég

2021.04.15. 17:00

Oltásellenes kampányt folytatott az ellenzék az elmúlt pár hónapban, de most úgy tűnik ezt a szerepet átveszik a „független” médiumok.

 

Különböző politikai játszmáknak lehetünk szemtanúi az elmúlt pár hónapban, amikor az ellenzék jeles képviselői az oltás ellen akarták hangolni a magyarokat. Ahogy ezt a Századvég elemzése is bemutatja: miután egészségügyi szakemberek egyöntetű véleménye alapján nyilvánvalóvá vált, hogy a koronavírus legyőzésének a kulcsát a védőoltások jelentik, Gyurcsány Ferenc és partnerei kommunikációjában – a korábban követett stratégiájuk egyenes folytatásaként – megjelentek az oltásellenes, egyes vakcinák iránti közbizalom rombolását célzó hangok.

Természetesen az se zavarja az ellenzéki vezetőket, hogy ezzel szóban forgó oltóanyagok hazai alkalmazását engedélyező Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnek (ami több mint 70 éve garantálja a magyar gyógyszerbiztonságát) a szakmaiságát is aláássák.

A Századvég az elemzésben felhívja rá a figyelmet, hogy a folyamatos pálfordulások nem idegen a Gyurcsány vezette ellenzéktől,

hiszen a 2018-as országgyűlési választások előtt a baloldal igyekezett palástolni a tényt, hogy 2015-ben a migrációs krízis kirobbanásakor hevesen támadták a nemzeti kormány által felépített biztonsági határzárat (amely azóta is kulcsszerepet játszik az illegális migránsok kontrollálatlan beáramlásának megakadályozásában) most pedig az oltásellenességük elkendőzésébe kezdtek bele, látva az eddig követett irányvonaluk politikai eredménytelenségét.

A mocskos munkát pedig rá hagyják a szabad és független médiumokra,

hiszen azok nem mérettetik meg magukat a választásokon, kockázat nélkül felvállalhatják olyan közéleti álláspontok, üzenetek közvetítését, amelyek a baloldali politikusok népszerűségét hosszú távon megtépáznák. Ezek alapján feltételezhető, hogy a balliberális médiumok korábban említett terve (amely a kórházakban és oltópontokon történő kamerázást célozza) nem más, mint a Gyurcsány-lista tehermentesítése, a hatékony járványkezelést hátráltató politikai magatartás újságírók általi folytatása. – írta meg a Századvég.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére