Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az MSZP alternatív valóságában a jobboldali szavazók az oltásellenesek

888.hu

2021.04.15. 22:00

Kunhalmi Ágnes bátorkodott azt állítani a Publicus Intézet által kidobott elemzésre hivatkozva, hogy a Fidesz szavazók körében alacsonyabb az oltási hajlandóság, mint az ellenzékieknél
Fontos, hogy egyre többen oltakozzanak Magyarországon”

– mondja Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke tegnap az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Sajnálatos, hogy ezzel a mondattal nem hamarabb hozakodott elő, úgy talán még őszintének is tűnne az aggodalma, és a kérése.

És akkor még az orosz és kínai oltóanyagok ellen indított összellenzéki kampányra még ki se tértem....

Na, de ha éppen nem neveti el magát sajtótájékoztatókon a szovjetlány, akkor meglepő kijelentésekkel hozakodik elő. Ezúttal azt találta mondani a műsorban, hogy:

59, majdnem 60 százaléka az ellenzéknek oltáspárti, az MSZP szavazói közül megdöbbentően magas, 84 százalék az, aki azt mondja, igenis be kell oltatnia magát

– büszkélkedett a szocialista politikus, ismertetve a hírhedt baloldali elemző, Pulai András által vezetett Publicus Intézet nemrég kihozott kutatásának eredményét.

Értik ugye? Az MSZP-közeli Pulai András kikutatta, hogy az MSZP megmaradt rajongótábora oltáspártibb, mint a jobboldali szavazók.

Egy pillanatra próbáljunk meg elvonatkoztatni a nyelvtanilag kissé zavarosan összerakott mondatától és koncentráljunk arra a tényre, hogy ezek szerint a baloldal jelenleg oltáspárti. Igaz, már nagyon nehéz nyomon követni azt a mértékű változékonyságot, amit az ellenzék a vakcinákkal kapcsolatban lekommunikált az utóbbi időben, ámde tegyük fel, hogy ezúttal igazán, véglegesen oltáspártiak.

Annak ugyanis csakis örülni lehet és kell is, hogyha a baloldali szavazók is az oltakozás mellett teszik le a garast, hiszen ez nem pártpolitikai kérdés.

Éppen hogy az ellenzék próbál a mai napig is politikai hasznot húzni ebből a kérdésből.

Ha úgy gondolják, hogy az oltásellenesség hoz több szavazót a számukra, akkor azt kommunikálják. Ámde változott a széljárás, megkapták az adatokat miszerint a saját szavazóik is oltáspártiak.

Deák Dániel, a XXI. Század vezető elemzője nyilatkozta azt korábban a Magyar Nemzetnek, hogy

az elmúlt időszakban tapasztalt oltásellenes hecckampány a baloldal népszerűségvesztéséhez vezethet, hiszen a magyar lakosság egyre szélesebb rétege tapasztalja az önálló magyar vakcinabeszerzés sikerét”

 

Ezzel szembesülve már kapkodva igyekeznek magukat tisztára mosni, ha szükséges akkor még törlik az ezen narratívával ellentétes Facebook bejegyzéseiket is. Azonban rengeteg videó és bejegyzés bizonyítja, hogy

a jelenlegi oltáspártiságuknak nem lehet hinni, ez tőlük csupán egy politikai blöff.

Valójában továbbra is az a céljuk, hogy lebeszéljék az embereket a keleti vakcinák felvételéről.

Pulai András a közelmúltban például „potenciálisan veszélyesnek” nevezte a kínai vakcinát az egyik műsorban. Tudják, az a Pulai András, aki már tavaly tavasszal is az országban rendelkezésre álló kevés lélegeztetőgépekről ijesztgette a hallgatóságát. A hitelességét már sokszor megcáfolta már az élet, így a legújabb elemzését is érdemes fenntartásokkal kezelni.

Kunhalmi az elemzés részletezését azzal folytatta a műsorban, hogy

a Fidesz szavazóinak csak 51 százaléka oltatná be magát, mert a jobboldali szavazók valami miatt nem akarják oltani magukat.
Hozzátette, arra kéri a Fideszes szavazókat, hogyha picit is fontos nekik az egész nemzet egészségi állapota, akkor oltassák be magukat.
Habár nem látjuk az arcát a maszktól, így csak reménykedni tudunk abban, hogy közben nem bírta ki mosolygás nélkül. Máskülönben ez így tényleg durva kijelentés.
Magyarul a folyamat a következő:
az ellenzék mindenképpen szeretné az oltásellenességet rátestálni a jobboldalra, mintha az egész eddigi oltásellenes kampányuk meg sem történt volna.

Kedves Ágnes, ez nem fog sikerülni, hiába is a nagy igyekezet. Ezt egyhamar a magyar emberek nem fogják elfelejteni nektek.

Ahogyan azt a nevetséges magyarázkodást se feledjük egyhamar, amikor arról beszélt, hogy az ellenzék valójában amikor nyitásról beszélt, akkor valójában nem a nyitást szorgalmazták.

A tegnapi elképesztő szerecsenmosdatást pedig 7:35-től itt lehet megtekinteni:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

UNESCO-békedíjat kapott Merkel, mert elárasztotta Németországot migránsokkal

Angela Merkel volt német kancellár szerdán Elefántcsontparton átvette az UNESCO békedíját azon erőfeszítéseiért, amelyeket a több mint 1,2 millió menekült németországi befogadásáért tett a 2015-ös migrációs válság idején.

Újabb csecsemőt sikerült kimenteni Törökországban a romok alól

Újabb csecsemőt sikerült kimenteni szerdán a romok alól a dél-törökországi Hatayban 58 órával a török-szíriai határtérségben súlyos pusztítást okozó földrengés után.

„Nem fogadható el az EU-csúcs záródokumentuma az illegális migráció elleni lépések nélkül”

„Nem fogadható el az EU-csúcs záródokumentuma az illegális migráció elleni lépések nélkül”

Ausztria nem tud hozzájárulni a csütörtökön kezdődő rendkívüli EU-csúcs záródokumentumának elfogadásához, ha a közösség nem állapodik meg az illegális migráció visszaszorítását szolgáló konkrét lépésekről – jelentette ki az osztrák kancellár a Die Welt című német lapnak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére