Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ilyenek miatt van szükség a pedofiltörvény szigorítására

888.hu

2021.05.25. 17:00

A héten az Országgyűlés elé kerül a Lex Kaletát is tartalmazó, a pedofil bűnözők szigorúbb büntetését célzó törvénymódosító javaslat. Ezért összegyűjtöttük a legismertebb pedofilügyeket határon innen és túl.

 

Olivier Duhamel francia politológusprofesszor közel két éven át molesztálta 14 éves nevelt fiát. Erről Camille Kouchner, a fiú ikertestvére 2021 elején megjelent A nagy család című könyvében írt. Úgy tudni, a professzor elismerte az ellene felhozott vádakat.

A baloldal által istenített francia filozófus, Michel Foucault a Tunisz melletti Sidi Bou Saïd falu temetőjében erőszakolt meg 8, 9, 10 éves fiúkat.

A ma is élő 82 éves francia író, Gabriel Matzneff nemcsak a műveiben és fantáziájában, hanem a valóságban is rendszeresen molesztált gyerekeket. Vanessa Springora A beleegyezés című kötetében vallott arról, hogy gyerekkorában hogyan erőszakolta meg őt több alkalommal is az író, és mindez milyen maradandó lelki sérülést okozott számára.

Woody Allen Oscar-díjas író-rendezőt közel harminc éve vádolták meg azzal, hogy 1992-ben szexuálisan zaklatta az akkor hétéves örökbe fogadott kislányát, Dylan Farrow-t. Az ügyben indult vizsgálat lezárultával vádat nem emeltek ellene, ma viszont ezt a legtöbben mégis tényként kezelik.

Kaleta Gábor, a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormány hű szolgája 2010-ben perui nagykövetként 19 ezer gyermekpornográf felvételt tárolt a hivatali laptopján. A magyar bíróság felfüggesztett szabadságvesztésre és pénzbüntetésre ítélte. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Facebook-posztban reagált Kaleta bírósági ítéletére:

Undorító, amit Kaleta Gábor tett, a bíróság ítélete pedig felháborító és elfogadhatatlan.”

Lewis Caroll angol író talán legismertebb művét, az Alice Csodaországban című mesekönyvet az akkor tízéves Alice Liddell ihlette. Az író már régebbről ismerte a lányt, hiszen a Liddell család közeli barátja volt. A férfi nemcsak az írásban, hanem a fotózásban is szerette kiélni kreativitását. Amikor Caroll megismerte Liddelléket, egyből elbűvölte három lányuk, Lorina, Alice és Edith szépsége. A szülők nem gyanakodtak, hiszen akkoriban semmi furcsa nem volt abban, ha egy húszas évei végén járó férfi kiskorú lányokat fotózgat.

2019-ben a francia politikust, Cédric Cornet-t kiskorúval szembeni zaklatás miatt ítélték el. A büntetés két év felfüggesztett börtön és 16 ezer eurós pénzbírság lett, valamint a férfi bekerült a szexuális vagy erőszakos bűncselekmények elkövetőinek nyilvántartásába. Úgy tűnik azonban, a kiskorúakkal szembeni szexuális erőszak nem visszatartó erő a francia polgárok számára, ugyanis Cornet-t 2020 júniusában Le Gosier város polgármesterévé választották.

Daniel Cohn-Bendit, az 1968-as diáklázadások kiemelkedő alakja, az Európai Parlament zöldpárti képviselője közismert pedofil élménybeszámolóiról. 1975-ös A nagy bazár című művében, felidézve egy óvodában felügyelőpedagógusként szerzett perverz élményeit, arról beszélt:

Többször is megesett, hogy néhány gyerek lehúzta a sliccemet, és elkezdtek simogatni. Ha kitartóak voltak, én is visszasimogattam.”

Kocsis Máté a magyar pedofilbotrányokkal kapcsolatban szombaton azt mondta:

A mi közösségünkben legalább vannak következmények, szemben a ballibekkel, akik felhőtlenül kokainozhatnak, zsidólistázhatnak, Judapestezhetnek, kamuvideózhatnak. Ja, és ki ne derüljön, hány pedofiljuk van a holdudvarukban!”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére