Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az év átverése: milliárdokat költ az ellenzék az előre megrendezett előválasztásra

888.hu

2021.08.30. 16:00

A legvisszafogottabb becslések szerint is egymilliárd forintnál húzzák meg az alsó határt, de még a negyedét is abszurd elszórni egy olyan kampányra, amelynek a forgatókönyve rég meg van írva.

 

Az őszi kampányidőszak nemcsak rengeteg energiát emészt fel, de nem kevés pénzt is. Ez ugyan a dolog természetes velejárója, de azonnal más lesz a megítélése, amint rájövünk: ez nem más, mint egy előre megrendezett színdarab.

A darab főszereplője Karácsony Gergely, Jakab Péter, Márki-Zay Péter, Fekete-Győr András és Dobrev Klára, akiknek igazán kijárna már egy Oscar-díj. De nem külön-külön, osztozzanak csak egyen, legalább bemutatnák, mennyire működne jól a közös kormányzás, amiről fennhangon beszélnek.

A baloldali média szerint az egyik, általuk meg nem nevezett pártvezető úgy fogalmazott:

Az egymilliárd forint reális becslés, sőt. Nehéz ezt most megmondani, mert majd a legvégén, október közepén látjuk, hogy mi mennyibe került összesen, de a milliárdos tétel egyáltalán nem egy elszállt becslés, már ha mindent egybeveszünk. Nem kizárt az sem, hogy még ennél is több lesz.”

Ez az összeg egyébként az előválasztás egyes szavazásai, az egyéni jelöltek már megkezdett kampányai, aláírásgyűjtései és a miniszterelnök-jelölti kampányok lebonyolításának költségeiből áll össze.

Végtére is megint csak azt csinálja a baloldal, amit eddig is nagy hozzáértéssel csinált: értelmetlenül szórja a pénzt a látszat fenntartása érdekében.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére