Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ellenzék a NEK-et is a politikai acsarkodásra használta

888.hu

2021.09.12. 18:50

Vasárnap Ferenc pápa Magyarországon tartotta a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus záró miséjét. De vajon a magyar ellenzék, hogyan reagált a pápa érkezésére?

 

Több baloldali politikus is próbálta levetkőzni magáról a szokásos szerepét és egy kicsit pozitívabb üzenetet megosztani, ha már itt a pápa. Egy pár politikusnak sikerült is ezt megugrani, de egy jó pár baloldalinak most is csak a szokásos kormány elleni hergelés maradt.

Az egyik ilyen például a gyurcsányista Vágó István, aki újra elkezdte nyomni a régi nótát és arról panaszkodott, hogy koronavírus gócpont lehet a Hősök terén tartott mise. Valahogy egy pár hónappal ezelőtt megrendezett több ezer fős Pride felvonulás alatt erről nem panaszkodott, sőt!

De ott van például Jakab Péter, a Jobbik elnöke aki a pápai látogatás hírére, egyből el akarta küldeni a miniszterelnököt egy gyónásra, a koronavírus áldozatai miatt, hiszen személyesen egy ember a felelős azért mert egy világméretű járvány Magyarországon is szedett áldozatokat.

Ezek mellett Fekete-Győr Andrásból is sugárzott a cinizmus a pápa és Orbán Viktor találkozója miatt, amiről itt részletesebben is írtunk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére