Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az álmentős Athina nem kér bocsánatot

888.hu

2020.06.12. 14:17

„Miben hibáztam?” – felel kérdéssel a kérdésre Németh Athina az ATV riportjában.

Ugyanis nem érti, miért kellene bocsánatot kérnie – derül ki az ATV interjújából.

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, az MSZP-s Korózs Lajos fake news videójában (melyet a szoci vezérkar jóváhagyott) szereplő állítólagos „mentőtiszt”, Németh Athina hazugságvára teljesen összedőlt.

Németh először azt állította, mentős, aztán meg azt, hogy nincs képesítése infúziók bekötésére, majd azt mondta, van végzettsége, de nincsenek papírjai, és arra sem emlékszik, mi volt a neve a főiskolának, ahol diplomázott, és bár honosította a végzettségét, nincs regisztrálva sehol. Ja és persze azt is hangoztatta, hogy AMS-nél dolgozott, akik meg nem is hallottak róla.

Úgy tűnik, az ellenzék tényleg semmitől sem riad vissza, olcsó politikai haszonszerzés céljából az emberekben az elégedetlenséget gerjeszti a járványban kiemelkedő teljesítményt nyújtó kormánnyal szemben.

Aztán megpróbálja eltüntetni a nyomokat, mint például Szabó Tímea, aki többször is felemlegette az álmentős történetét, amikor a kormány egészségügyi döntéseit támadta. A Párbeszéd társelnöke azóta törölte a Facebookról azokat a bejegyzéseket, amelyeket az MSZP-sek álmentőséről tett közzé az elmúlt hetekben, illetve azokat is, amelyben Orbán Viktor bűnösségét firtatta, Korózs Lajosnak pedig megköszönte, hogy utánajárt az esetnek – számolt be róla a Hír TV.

Hát így megy ez a baloldalon...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére