Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az a Hadházy beszél komédiáról, aki trágár táblával feltűnősködött

Prokaj Dávid

2020.09.21. 17:00

Színházi előadásnak titulálja a parlamenti munkát Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő. Az a Hadházy, akit legutóbb kétmillióra büntetett a házelnök, mert trágár táblát lobogtatott a teremben.

Hadházy a közösségi oldalán felsorolja azokat az okokat, amik miatt nem érdemes bemennie egy képviselőnek a T. Házba és ott elvégezni azt a munkát, amire 2018-ban felhatalmazták a választók. Furcsa ez attól a botránypolitikustól, aki korábban távozni kényszerült az LMP-ből, de a képviselői mandátumáról és nem csekély fizetéséről nem mondott le, inkább „függetlenként” tevékenykedik úgy, hogy

március óta csak kérdezősködni tud, érdemi javaslatot nem terjesztette be.

Mégis ő látja úgy, hogy:

Akik részt vesznek ebben, elfogadják, hogy a kormány bármikor átírja a játékszabályokat. Elfogadják, hogy idén január óta Kövér nem csak kikapcsolhatja a mikrofont egy neki nem tetsző mondatnál, hanem horribilis büntetéseket is kiszabhat, ha neki nem tetsző módon viselkedik egy képviselő. Elfogadják, hogy idén január óta a képviselők nem léphetnek be szabadon a közintézményekbe ellenőrizni. És elfogadják, hogy a közmédia és a propagandasajtó egy sort sem fog megírni/leadni a legszebb, legjobb ellenzéki felszólalásokból sem. Elfogadják, hogy a kormány minden konkrét kérdésre csak sorosozással, brüsszelezéssel és hazaárulózással válaszol – teheti, mert tudja, hogy a kínos kérdések úgysem fognak eljutni emberek millióihoz.

Érdekes kritika ez attól, aki konstruktív munkát nem végez, csak lázongást szít, mint például lyukas zokniban az MTVA székházban, vagy más számos kudarcba és érdektelenségbe fulladó tüntetés színpadán. Legutóbb a konzultációs ívek szedegetésébe bukott bele.

Hatalmas fizetést felvenni érdemi munka letétele nélkül nagyon kényelmes élet lehet, de talán a még megmaradt szimpatizánsai és választói felé nem etikus magatartás ilyen hozzáállást tanúsítani, akkor már tényleg jobb lenne, ha lemondana képviselői mandátumáról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére