Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Autósoktatót keresünk Jakab Péternek

M. Kovács Róbert

2020.11.27. 14:07

Jakab szerint Orbán kitette az elakadásjelzőt. Egy mozgó kocsi mögé?! Vagy az indexet? Vagy most akkor mi van? A Ballik-elnökre ráférne egy kis autós felkészítés. Besegítünk.

Tényleg gondolkodtunk, hogy keresünk pályázat keretében egy gépjárművezető-oktatót, aki besegíthetne a baloldalnak, hogy megértsen bizonyos alapfokú problémákat. Azon ne is akadjunk fenn túlzottan, hogy

a jogosítvány nélkül élő Karácsony Gergely pont a gépjármű-közlekedéshez nyúlt hozzá elsőként,

hátha ott tudja a legnagyobb kárt okozni (megtörtént!), de azért

a baloldalon mások sincsenek felvértezve Fittipaldi-génekkel.

Kezdjük egy egyszerű magyarázattal Nagyotmondó Jakab számára: az index irányjelzőt jelent, az elakadásjelző nem az. Ennyi.

Merthogy a Ballik-elnök szerint:

Orbán a mai rádióinterjújával is kitette az indexet. Jobban mondva az elakadásjelzőt, merthogy ismét kiderült, lövése sincs, merre kéne haladni, hogy kijussunk a válságból. (...) Kapcsold ki, Viktor az elakadásjelzőt, és szállj ki a kocsiból. Mert a kormányzás láthatóan nem megy.”

 

Nos, ebből két dolog világos azonnal:

  1. Jakabnak még annyira sem megy, hogy egyáltalán a slusszkulcshoz hozzájusson.
  2. A Jobbik irányjelzés nélkül húzott át a szélsőbalra, ezek szerint Jakab talán mégis tudja, hol az index, csak pont annyira használja, mint amennyire egy mattfekete BMW egybenyakú tulajdonosa.

Az az alapvető baj, hogy Jakab Péter állandóan kormányzásról beszél, miközben még az sem derült ki, hogy az alatta zötyögő jármű tulajdonképpen micsoda: zöld tricikli, vörös Csepel, lila „carsharing” vagy csak a Böszme főnök kék tömegoszlató vízágyújának megkopott, nemzeti színű festékfoltokkal tarkított olcsó másolata.

Valójában Jakab leginkább egy olyan pilótának tűnik, aki életében nem vezetett még tekerős gokartnál nagyobbat, de beülne egy Forma–1-es versenyautóba.

Persze attól, hogy tudja hol az index, a pártelnök még nem tudja, hogyan kell az elakadásról (egyébként igen, a két irányjelző együttes villogtatásával) jelet adni. Akkor ugyanis a Jobbik-logó két oldalán már 2018 óta villogna két bazi nagy narancssárga lámpa. Merthogy a pártautó azóta csak ide-oda ipszilonozgat a baloldali összefogás nagy parkolójában. Igaz, hivatalosan még nem robbant le, csak éppen nem megy sehova.

Na, de ha egy pilóta nem képes kitalálni a paddockból, akkor hogy akar leggyorsabb kört futni, pole pozíciót szerezni vagy netán futamot nyerni?!

Hát úgy, ahogy eddig. Álmában.

Addig meg áll a partvonalon, és megmondja, hogy „milyen szar pilóta ez az Orbán”. Erre még futja...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére