Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Antirasszista díjat kapott a magyargyűlölő Niedermüller Péter

Horváth Tamás

2020.08.23. 20:36

A fehér, heteroszexuális, keresztény magyarokat rémisztő képződménynek nevező politikus munkásságát a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (MEASZ) ismerte el.

Antirasszista díjat nyert Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció politikusa – írja a Mandiner. A díjat az egykori EP-képviselő szeptember 12-én fogja átvenni az elismerést kiosztó Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének (MEASZ) eseményén, az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.

Niedermüller Péter – aki jelenleg a VII. kerület polgármestere – korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az ATV egyik műsorában rémisztő képződménynek nevezte a fehér, heteroszexuális keresztény magyarokat.

Niedermüller Péter

Nem csak Niedermüller Péter nyerte el a 2020-as Radnóti Miklós Antirasszista Díjat, a nyertesek között van többek között az Auróra Közösségi Ház, Brandt Viktor, Csákányi Eszter színművész, Erdős André nagykövet, Filippo Giuffrida, Gadó János, Kovács Gábor és Szénesi Sándor újságírók, Hegedűs Judit, Inotai András, illetve Lengyel László közgazdászok, Doug Daniel üzletember, a HVG, Horváth Csaba, Zugló polgármestere, Karsai László történész, Kotroczó Róbert, az RTL Klub hírigazgatója, Kronstein István civil szervezeti vezető, Lovas Tamás zenész, Mohácsi János rendező és Pápai Gábor karikaturista is.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére