Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amit most művelnek kicsiben Karácsonyék, azt tennék nagyban – Márki-Zay mögé bújva

Prokaj Dávid

2021.11.26. 15:30

Aki a Karácsony és Márki-Zay-félékre szavaz, az valójában Gyurcsányra szavaz, és a kirakatfiúk takarásában jönnek majd az emberei, és mindent kirámolnak, éppen úgy, ahogy 2010 előtt tették – ismertette 2022 valódi tétjét Rákay Philip legújabb videójában.

Emlékeztetett:

Karácsony Gergely még az ügy kirobbanása elején igyekezett letagadni mindent, azonban arra nem számított, hogy jönnek szép sorjában Anonymus bizonyítékai.

Előbb a szerződések, aztán a kínos hangfelvételek.

Rákay Philipp bemutatja, hogy kik mozgatták a szálakat a háttérben: Bajnai Gordon és Gansperger Gyula. Előbbi volt az, aki lebuktatta az egész ügyet tagadni próbáló, a hazugságba keveredő Karácsony Gergelyt is. És ő volt az, aki elárulta: mik is voltak a konkrét tervek a Városháza eladásáról.

De vajon kinek adták volna el?!”

– teszi fel a kérdést Rákay Philip. A válasz: ahogy minden mást 2010 előtt, úgy itt is külföldieknek árusították volna ki.

És hogy ki döntött az eladásról? Bajnai Gordon annyit közölt, hogy ő nem Barts Balázzsal beszélt a beruházásról, hanem olyannal, aki „jóval fölötte áll”.

Na de ki ez a személy, aki döntött a baloldalon?

A válasza: a baloldalon az ilyenekről Gyurcsány bizalmi emberei döntenek.

Hát értse már meg végre mindenki, tök mindegy, ki van a kirakatban. Karácsonyok, Márki-Zay-k...teljesen mindegy! Gyurcsány emberei, a Bajnai-félék és a hozzá hasonló nagypályások ülnek a pénzcsapoknál, s ők rámolják ki a kasszát, amíg egy hasznos idióta balgán mosolyog a kirakatban.”

– figyelmeztetett mindenkit Rákay Philip.

Visszaért a 2010 előtti világ Budapesten. Pedig egy hónappal ezelőtt Márki-Zay Péter megígérte: megérkezésével megtisztul a baloldal.

Jutalékos rendszerek, maffiamódszerek, cápák cápáznak.

Közölte: Márki-Zay ugyanúgy a baloldal embere, aki ugyanazokat a Gyurcsány embereit szeretné hatalom közé engedni, akik nem ismernek határokat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Az ukrán elnök szerint a kulcsfontosságú kikötőváros, Mariupol eleste ellenére az ukrán hadsereg komoly károkat okozott az orosz haderőnek.

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Hosszú harc után orosz kézre került Mariupol. Kitiltották Oroszországból Bident, Blinkent és közel ezer más amerikait.

Az oroszok kitiltották Bident és közel ezer másik amerikait

Beutazási tilalmat rendelt el szombaton Oroszország 963 amerikai állampolgár, köztük Joe Biden elnök és Antony Blinken külügyminiszter ellen, és bővítette a kanadai tilalmi listát is – közölte szombaton az orosz külügyminisztérium, hozzátéve, hogy a jövőben is viszonozza az „ellenséges amerikai lépéseket”

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

A miniszterelnök az Újvidéken Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron beszélt az észszerű gazdálkodás fontosságáról.

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Egy hét múlva a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) kongresszusán döntenek a jövő évi A csoportos vb helyszínéről. Mint ismert, a háború miatt nem lehet házigazda Szentpétervár, a helyére a nemrég feljutott Magyarország és Szlovénia, azaz Budapest és Ljubljana jelentkezett, illetve a finn-lett kettős. Az IIHF küldöttsége a napokban Budapesten járt, hogy felmérje a rendezés esélyeit, lehetőségeit.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére