Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ami tuti: ha a baloldal nyer, a magyarok szívnak

Horváth K József

2021.05.18. 13:05

Kuncze Gábor, az SZDSZ volt elnöke támogatja Dobrev Klárát miniszterelnök-jelöltnek, mert – mint mondja – ő a legalkalmasabb jelölt – posztolta a DK.

 

A nagy kérdés az, hogy mire a legalkalmasabb Dobrev? Arra, hogy a magyarok érdekében vezesse Magyarországot, vagy éppen ellenkezőleg, a magyarok ellenében?

A válasz nem lehet kétséges. Ha a rendszerváltoztatás után volt valaha ellenségük a magyaroknak határainkon belül, az az SZDSZ volt. Az a párt, amelyet Szabad Demokraták Szövetségéről Strabag Demokraták Szövetségére keresztelt át a pesti humor, hiszen mindig a külföldi nagytőke érdekeit szolgálta.

Kuncze volt az, aki pártelnökként bábáskodott Medgyessy Péter miniszterelnök megbuktatásánál és Gyurcsány Ferenc miniszterelnökké emelésénél. Természetesen mutyiban, választás nélkül.

Talán nem véletlen, hogy a Demokratikus Koalíció hivatalos kék színe is az SZDSZ színhasználatára hajaz.

A tények szerint Dobrev Klára arra alkalmas, hogy Magyarországot a szerinte csupa jóval kecsegtető Európai Egyesült Államok csapdájába csalja. Jó nekünk, ha odavész a nemzeti függetlenségünk, a szabadságunk, döntési kompetenciánk saját dolgainkat illetően? Jó nekünk, ha helyettünk Brüsszel, a birodalmi központ dönt? Ha ugrásszerűen megemelkedik a rezsink, az adónk? Ha lebontják a kerítést, ha elveszik a családi kedvezményeinket, ha földbe döngölik a magyarokat? Jó nekünk, ha nyakunkra eresztik a migránsokat, s ha bevetik a családok elleni háború legfőbb fegyverét, a gender, a pedofília pusztító világát?

Hogy Dobrev nem is mond ilyeneket?

Sajnos tudjuk: sem az SZDSZ, sem mai utódjai, a láthatatlan birodalmi globalitás nyilvánosság előtt ismeretlen képviselői ma sem az igazmondásukról híresek. Ez köti őket össze szorosan a baloldallal, Gyurcsány valamennyi mai szövetségesével és összes miniszterelnök-jelöltjével.

Ami tuti: ha a baloldal nyer, a magyarok szívnak. Nem kicsit, nagyon.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére