Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Államellenes hergelés és LMBTQ propaganda mindenütt

Kovács Nikol

2021.07.06. 15:20

Az RTL Klub főműsoridőben homoszexuális tartalmú műsorokat sugároz, továbbá társadalmi hirdetésekben a Társaság a szabadságjogokért (TASZ ) nevezetű Soros Györgyhöz köthető civilszervezet videójával hergeli a népet az állam ellen.

 

Mióta megszavazták a pedofilellenes törvényt, Magyarország össztűz alá került. Brüsszel azért gyűlöl most éppen minket, mert a kormány fellépett a pedofília ellen, kiállt a gyermekek védelme és a szülők joga mellett.

A baloldali sajtó jó szokásához híven erőszakos manipulációba kezdett, kiforgatta a kormány eredeti szándékát, a pedofilellenes törvénycsomagot pedig homofób-törvénynek keresztelte el.

Nehezen érthető a háborgás, hiszen aki elolvasta a paragrafusokat, az tisztában van vele, hogy a törvény nem a homoszexuális emberek ellen irányul, a 18 év felettieket egyáltalán nem szabályozza, ráadásul a pedofíliáról szóló rész sem tesz különbséget a nemi irányultság között.

A baloldali sajtóorgánumok mellett civil szervezetek, többek között a Soros György nevéhez köthető Háttér Társaság és a TASZ is beleállt az állam ellenes hergelésbe és a gyűlöletkeltésbe.

Aktívan szervezik a tüntetéseket, a #nemvagyegyedül tag mögé felsorakoztatnak számos szervezetet, céget, intézményt, akik nemtetszésüket fejezik ki a pedofilellenes törvény miatt. Többek között a Prezi, a Google, a Suhanj! Alapítvány, az IKEA, a Magyar Telekom, az HBO, az AMC és az RTL Klub is a listán szerepel.

Annyira erőszakos az LMBTQ-propaganda, hogy már szinte fojtogatja az embert. Brüsszeltől kezdve, a különböző civilszervezeteken át, egészen a hétköznapi emberig mindenki azon igyekszik, hogy az LMBTQ mozgalmat ránk erőltesse és elfogadhatóvá tegye.

Lassan már ott tartunk, hogy az lesz szégyenletes, ha valaki hagyományos családmodellben él.

Az RTL Klub is turbósebességre kapcsolt az LMBTQ-lobbit illetően. Nem telik el úgy el nap, hogy valamilyen szinten ne foglalkozzanak a témával.

Az elmúlt napon a Fókusz című porté műsorukban elsőként számoltak be a 25. Kolumbiai Pride-ról, továbbá érzékenyítésképp bemutattak egy párt, akik nemcsak melegek, de cigányok is, ezért duplán éri őket a kiközösítés és a megbélyegzés.

Alábbi a hirdetésnél, – amit a TASZ készített és az RTL Klub aktívan sugároz a reklámblokkokban, – a kontextusból kiemelve montíroztak össze mondatokat, amiket Orbán Viktor, Kövér László, Gulyás Gergely és Lázár János beszédeiből ollóztak ki. Meggyőződésük, hogy a magyar emberek legfőbb ellensége a kormány, mert megbélyegez, kirekeszt és gyűlöletet kelt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A csehekhez még nem indult meg az orosz kőolaj a Barátság vezetéken

Magyarországba és Szlovákiába viszont már igen, a MOL közbelépésének köszönhetően.

Magyarországra is megérkezett a kőolaj a Barátság vezetéken

Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka óta folyamatosan érkezik kőolaj Magyarországra is a Barátság kőolajvezetéken, miután a Mol átvállalta az orosz fél által fizetendő tranzitdíjat. A belföldi ellátás a néhány napos szünet ellenére nem volt veszélyben, hiszen Magyarország több hétre elegendő tartalékkal rendelkezik – közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) csütörtökön az MTI-vel.

Kijev félelme a téltől

Kijev félelme a téltől

A zaporizzsjai atomerőmű elfoglalása után nő a félelem Ukrajnában, hogy a fűtési infrastruktúrájuk komplett orosz kézre kerül vagy megsemmisül. Zelenszkij kormányának most az lenne a legjobb, ha a tél beköszönte előtt vége lehetne a háborúnak, ők ezt egy ukrán győzelemmel képzelik el.

Akár négynapos áramszünet is lehet januárban

Akár négynapos áramszünet is lehet januárban

Egész egyszerűen lekapcsolják az áramot és annyi, négy nap sötétség.

Még a tél és a hideg beállta előtt semmisítenék meg az oroszok harci kedvét az ukránok

Attól tartanak, hogyha tovább húzódik a háború, akkor Oroszország tönkre teszi az ország fűtési és energetikai infrastruktúráját.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére