Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Álhírrel riogat a Jobbik

888.hu

2020.11.02. 21:49

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy szövegértelmezési problémáik akadtak, vagy a már az első hullám időszakában megszokott stílusát vette elő újra a baloldalivá „fejlődött” Jobbik.

A párt a saját közösségi oldalára olyan képet tettek fel, ami már a jó ízlés határát súrolja.

Azt már az első hullám időszakában látható volt, hogy ahogyan a baloldali ellenzéki pártokra, úgy az elvileg „néppárti”, „jobboldali” pártra se lehet számítani a koronavírus elleni védekezésben. Márpedig egy parlamenti pártnak hatalmas a felelőssége abban, hogy egy járványhelyzetben valós információkat kapjanak még a Jobbik megmaradt szavazóbázisa is.

De úgy tűnik, a Jobbiknak inkább az áll érdekében, hogy páni félelem alakuljon ki a magyar emberekben.

Mert mi mást akarhattak azzal a képpel, amit a közösségi oldalukon közöltek:

Már a képhez írt bejegyzésük is szemen szedett hazugság, miszerint a Fidesz „stadionokra költötte az adófizetők pénzét kórházak helyett, meg is lett a tragikus eredménye”.

De az már mindennek a netovábbja, hogy már szándékosan(?!) is félreértelmezik Szlávik János, a Dél-Pesti Centrumkórház infektológus főorvos szavait is, amit a ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsorában mondott el.

A Jobbik ráadásul még azt is beleírta a bejegyzésébe, hogy elviekben honnan idézte a hazugságait: nem máshol, mint az elviekben függetlenobjektív Magyar Hang honlapjáról.

De még itt se sikerült igazat állítaniuk!!

Ugyanis a sajtótermék mentségére legyen mondva, hogy ők legalább helyesen vették át a főorvos szavait. Erre a Jobbik nem volt képes.

Ugyanis még az atv honlapja is úgy idézi Szlávikot, hogy:

»az ő intenzív osztályokon tavasszal az elhunytak aránya 30 százalék körüli volt, most, a második hullám alatt viszont már az itt kezelt betegek 40-45 százaléka meghal. A főorvos kiemelte, hogy itt kizárólag a lélegeztetőgépen kezelt betegekről van szó.«

Magyarán tehát, hogy a baloldali pártnak is világos legyen:

a lélegeztetőgépen lévőkre igaz a 40%, nem az intenzíven fekvőkre.
Idézzük Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárának a mondatát, amely a mai napon hangzott el az Országgyűlésben:
Nehéz eldönteni, hogy a gáncsoskodásaik vagy a kapkodásuk jelenti a legnagyobb hátrányt a járvány elleni védekezésben.”
A jelek szerint a Jobbiktól most sem várható más.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére