Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A volt ukrán elnök és a jelenlegi luxemburgi miniszterelnök is Orbán Viktornak üzenget

888.hu

2022.06.04. 13:40

Ordítani tudnának a fájdalomtól, hogy a magyar miniszterelnök sikert-sikerre halmoz.

 

Mint ismeretes: Orbán Viktor miniszterelnök megvétózta Brüsszelben Kirill pátriárka EU-s szankcionálását, emiatt pedig az Európai Unió levette a hatodik szankciós csomag listájáról az orosz egyházfő elleni büntetőintézkedéseket.

 

 

Ezt követően többek között Michael Gahler, az Európai Néppárt külügyi szóvivője, valamint Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke is kukoricára térdepeltetné Orbán Viktort. Mindezt azért, mert a magyarok tisztelik a vallásszabadságot. A legmesszebb egyértelműen az ORF osztrák közmédia igazgatója ment, aki egyenesen a magyar miniszterelnök halálának kívánalmát fogalmazta meg.

 

Az év elején plágiumbotrányba keveredő, így a diplomájáról lemondani kényszerülő Xavier Bettel tegnap az Euronews kérdésére meglehetősen indulatosan azt válaszolta, hogy „ami a héten Kirillel történt, az elfogadhatatlan”. Ezért küldött Orbán Viktornak egy üzenetet is, melyben megírta, hogy nem tetszik neki az ami történt.

 

 

Ma pedig csatlakozott a visítozók táborába a bukott ukrán elnök, Petro Porosenko is, aki szintén az Euronews-nak nyilatkozott. Közölte, hogy Orbán Viktort meghívta Bucsára, hogy „az ottani tömegmészárlás túlélőivel beszélve gondolja át az Oroszországhoz fűződő üzleti kapcsolatait”. Szerinte ugyanis „Magyarország számára mérgező, ha üzleti érdekeit az értékek elé helyezi”.

 

 

Magyarán: ha bárki nem kíván többet fizetni a rezsiért és a benzinért, akkor az nem is támogatja igazán Ukrajnát, és az illető már „Putyin bábja”. Holott egyértelmű, hogy az eddigi szankciós csomagok nem hogy nem roppantották össze Putyin hatalmát, de még inkább meg is szilárdította azt.

 

Meg kéne már jegyezniük:

Jóemberkedő morállal és jött-ment ideológiákkal nem lehetséges befűteni a lakást télen.

A magyarok pedig nem szeretnék állni pénztárcájukkal a háború árát, költségét.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére