Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A vagyonkezelő vezetője túl sokat tud

888.hu,

2021.11.12. 21:00

Karácsony Gergely elmúlt egy hetes teljesítményét vette górcső alá Szikszai Péter.

 

A főpolgármester mai sajtótájékoztatóján a Városháza-ügyben elmosódott a dacos tagadás és a gátlástalan hazudozás közti határvonal. Karácsony oda jutott, ahova a kispesti polgármester, Gajda Péter, aki a teljesen nyilvánvaló felvételeken sem akarta felismerni fehér port szippantó és korrupciós ügyekről beszélő kollégáját. Emlékezzünk, amikor már tarthatatlan volt a teljes tagadás, hogy a felvételeken Lackner Csaba beszél a mutyizásról, Gajda csak annyit tudott mondani, hogy a szocialista képviselő „hülyeségeket beszél„ – írja Szikszai Péter.

A kipesti ügy piti a fővárosi önkormányzatban kirobbant negyvenmilliárdos botrányhoz képes,

Karácsony mégis ugyanezt a nem túl erős narratívát választotta egyre gyengébb lábakon álló védekezéséhez.

A fővárosi vagyonkezelő vezetője, Barts Balázs szerinte szintén „hülyeségeket” beszél, amikor azt mondja Anonymus-hangfelvételein, hogy a döntéshozói köröknek tetszik az a terv, hogy adják el a Városházát, és építsenek egy újabbat.

Nem vet jó fényt a baloldali programként megfogalmazott teljes átláthatóságra az sem, hogy az ügy kirobbanása óta a főpolgármester folyamatosan hazudik.

Magyarázkodásai szédületes ívet írtak le. Onnan indult, hogy a lakájmédia szánalmas hazugságokat terjeszt, és pénteken oda jutott el, hogy végül is a vagyonkezelő vezére a bűnbak.

Karácsony Gergely a héten bemutatott kommunikációja miatt azonban már teljesen hiteltelenné vált. A sajtótájékoztatóján úgy tolta rá a felelősséget a vagyonkezelő vezetőjére, hogy közben megvédte. Trükkös, és van benne rendszer. Több mint látszat ugyanis, hogy a Vároháza-gate egészen a főpolgármesterig ér. Karácsony azzal, hogy nem rúgta ki a vagyonkezelő igazgatóját, világossá tette, hogy egész kabinetje sáros az ügyben.

A teljes cikk itt olvasható az Origon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére