Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szülők tudta nélkül érzékenyített egy transzvesztita a magyar általános iskolákban

Mediaworks-Hírcentrum

2022.01.14. 11:00

Az elmúlt években egyre több iskolában bukkant fel az LMBTQ-propaganda. A sajtóban két budapesti és egy budaörsi eset váltotta ki a legnagyobb visszhangot. Ez utóbbiban a szülők tudta és beleegyezése nélkül tartottak érzékenyítő képzéseket, amelyekre egy transzvesztitát is meghívtak, aki 13 éves gyermekek előtt mondta el tapasztalatait. Az ország minden oktatási intézményét érinti a gyermekvédelmi törvény, ahol fiatalkorúak tanulhatnak. A jogszabály azért kiemelten fontos, mert a bemutatott esetekhez hasonlóan az LMBTQ-lobbi az elmúlt években mindinkább a gyermekekre koncentrálva próbálja terjeszteni a káros propagandát. A törvény pont ezeket a szervezeteket tartja az iskolák kapuin kívül.

Miközben a baloldal folyamatosan tiltakozik a gyermekvédelmi népszavazás ellen, és Márki-Zay Péter ostobaságnak nevezte a referendum kérdéseit, mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy az LMBTQ-lobbi a gyermekeket veszi célba. Mint azt sorozatunkban bemutattuk, a Magyar LMBT Szövetség már 2012-ben követelte, hogy a szexuális irányultság és a nemi identitás témaköre jelenjen meg a Nemzeti alaptanterv alapján készített kerettantervekben. Az is kiderült, hogy Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa hogyan finanszírozta külföldről tízmilliókkal a hazai LMBTQ-szervezeteket. A meleglobbi nemcsak tervezgette az érzékenyítéseket, számos esetben bejutottak az iskolákba.

Kötelező részvétel

A Magyar Nemzetet még 2021 nyarán kereste meg Törökbálint fideszes alpolgármestere, aki felháborodva mesélte el, hogy a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum olyan érzékenyítő programot szervezett, amelyen minden diák számára kötelező volt a részvétel. Géczy Krisztián elmondta: a gyermekek beszámolója alapján erre a foglalkozásra egy transzvesztitát (vélhetően egy nőnek öltözött férfit) is meghívtak, aki saját tapasztalatairól beszélt a diákok között.

A gimnázium hatosztályos, így az előadáson 13 éves gyerekek is részt vettek – mondta Géczy felháborodva (vagyis, bár az intézmény gimnázium, a gyerekek még általános iskolás korban vannak).

RÁADÁSUL A SZÜLŐKET SEM TÁJÉKOZTATTÁK ARRÓL, HOGY LMBTQ-PROPAGANDA ZAJLIK AZ ISKOLÁBAN.

Az alpolgármestert leginkább ez utóbbi döntés háborította fel: a tanintézmény úgy csinált, mintha normális lenne az, hogy a szülők megkérdezése nélkül próbálnak gyerekeket ellenőrizetlenül befolyásolni. Géczy Krisztián igyekezett kiemelni: szerinte kevés befogadóbb és elfogadóbb nép van a világon a magyarnál; sikerességünk, legyen szó bármilyen társadalmi csoportról, vallási felekezetről, a sokszínűségünkben is rejlik.

LMBTQ-érzékenyítés az Eötvösben

Szintén a Magyar Nemzet szerzett meg egy olyan kérdőívet, amely a patinás budapesti Eötvös József Gimnázium iskolaújságjában jelent meg. Az Eötvös Diákot készítő fiatalok fontosnak érezték, hogy a szexuális kisebbségeket érintő témákról is szó essen a lapban. A szerkesztők arra voltak kíváncsiak, hogy a gimnázium diákjai hogyan jellemeznék a nemi identitásukat, a szexuális orientációjukat és a romantikus vonzalmaikat. Emellett arra is kitértek, hogy a kérdőívet kitöltő fiatalok milyen személyes névmással szeretnék, hogy hivatkozzanak rájuk olyan nyelvekben, amelyekben az egyes szám harmadik személyű alaknak van specifikus neme.

Az iskola igazgatója azt állította a Magyar Nemzetnek az ügy kapcsán, hogy a kérdőív elkészítéséhez a diákok „nem kaptak külső segítséget„, a megjelent cikk a toleranciáról szól, célja pedig a tájékoztatás volt. Sőt, szerinte a kérdőív nem a diákok szexuális orientáltságának puszta felmérését célozta – ami furcsa érv akkor, amikor a kérdések erről szóltak.

Szituációs gyakorlatok is voltak

A Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnázium diákja arról számolt be a Magyar Nemzetnek, hogy még 2019-ben részt vett az intézményben egy LMBTQ-érzékenyítő foglalkozáson. A tréningen a fogalommagyarázaton túl szituációs gyakorlatok is voltak.

„Tomi 16 éves, két apukájával él (Ödön és Ernő). Egy nap azzal megy haza, hogy az iskolában a többiek azzal csúfolták, hogy »buzik a szülei«. Játsszátok el a beszélgetést a szülőkkel” – olvasható az egyik feladat szövegében. Egy másikban úgy fogalmaznak: „Magdaléna 16 éves transzlány. A tornaórához a lányöltözőben szeretne átöltözni, de vannak lányok, akik tiltakoznak ez ellen. Játsszátok el a jelenetet.„

Amikor a lap megkereste az iskola igazgatóját a foglalkozással kapcsolatban, akkor az intézményvezető dühösen ennyit közölt: „Tekintettel a téma érzékenységére és arra, hogy tavasszal választások lesznek az országban, így mindenki mindenből politikai kérdést csinál, és lassan elveszti a józan eszét, nem válaszolok ezekre a kérdésekre.”

A foglalkozást vélhetően az intézmény megrendelésére a Labrisz Leszbikus Egyesület tartotta, amely a „Melegség és megismerés – egy innovatív, érzékenyítő iskolai program továbbfejlesztése„ nevű projektre 2013-ban összesen több mint 62 ezer eurót nyert el a Norvég Alaptól.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Orvosi vizsgálaton vesz részt Vancsa Zalán pénteken Manchester Citynél. Az MTK 17 éves futballistájának angliai pályafutásáról alig néhány hete állapodtak meg. Az angol bajnokcsapatot is működtető City Football Group holding ötmillió euróért veszi meg a fiatal magyar csatár játékjogát.

Megjelent a Szamizdat 16

Megjelent a Szamizdat 16

A miniszterelnök új írásában az Európai Bíróság hamarosan elkészülő ítéletéről és annak hatásáról értekezett. A szamizdatot módosítás nélkül közöljük.

Karácsonyék ellen vallott egy tanú, Bajnai és MZP Londonban egyeztetett

Karácsonyék ellen vallott egy tanú, Bajnai és MZP Londonban egyeztetett

Egy tanú részletes vallomást tett arról, hogy a Karácsony Gergely vezette főváros Berki Zsolt közreműködésével miként próbált vevőt találni a Városházára. Londonban pedig Bajnai és Márki-Zay tartott hosszú megbeszélést. Tízéves gyerekeket vettek fel egy LMBTQ-klubba, szüleik tudtán kívül.

Kálmán Olga és a hülyének nézett magyarok

Kálmán Olga és a hülyének nézett magyarok

A gyűlölet erőt ad. Sokkal több erőt ad, mint a hit, remény, szeretet. Kálmán Olgáról jutott eszembe ez a bölcsesség, aki úgyis mint egykori baromira függetlenobjektív műsorvezető, elment egykori munkahelyére, az ATV-be és tíz percen keresztül folyamatosan gyűlölködött.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére