Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szülők tudta nélkül érzékenyített egy transzvesztita a magyar általános iskolákban

Mediaworks-Hírcentrum

2022.01.14. 11:00

Az elmúlt években egyre több iskolában bukkant fel az LMBTQ-propaganda. A sajtóban két budapesti és egy budaörsi eset váltotta ki a legnagyobb visszhangot. Ez utóbbiban a szülők tudta és beleegyezése nélkül tartottak érzékenyítő képzéseket, amelyekre egy transzvesztitát is meghívtak, aki 13 éves gyermekek előtt mondta el tapasztalatait. Az ország minden oktatási intézményét érinti a gyermekvédelmi törvény, ahol fiatalkorúak tanulhatnak. A jogszabály azért kiemelten fontos, mert a bemutatott esetekhez hasonlóan az LMBTQ-lobbi az elmúlt években mindinkább a gyermekekre koncentrálva próbálja terjeszteni a káros propagandát. A törvény pont ezeket a szervezeteket tartja az iskolák kapuin kívül.

Miközben a baloldal folyamatosan tiltakozik a gyermekvédelmi népszavazás ellen, és Márki-Zay Péter ostobaságnak nevezte a referendum kérdéseit, mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy az LMBTQ-lobbi a gyermekeket veszi célba. Mint azt sorozatunkban bemutattuk, a Magyar LMBT Szövetség már 2012-ben követelte, hogy a szexuális irányultság és a nemi identitás témaköre jelenjen meg a Nemzeti alaptanterv alapján készített kerettantervekben. Az is kiderült, hogy Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa hogyan finanszírozta külföldről tízmilliókkal a hazai LMBTQ-szervezeteket. A meleglobbi nemcsak tervezgette az érzékenyítéseket, számos esetben bejutottak az iskolákba.

Kötelező részvétel

A Magyar Nemzetet még 2021 nyarán kereste meg Törökbálint fideszes alpolgármestere, aki felháborodva mesélte el, hogy a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum olyan érzékenyítő programot szervezett, amelyen minden diák számára kötelező volt a részvétel. Géczy Krisztián elmondta: a gyermekek beszámolója alapján erre a foglalkozásra egy transzvesztitát (vélhetően egy nőnek öltözött férfit) is meghívtak, aki saját tapasztalatairól beszélt a diákok között.

A gimnázium hatosztályos, így az előadáson 13 éves gyerekek is részt vettek – mondta Géczy felháborodva (vagyis, bár az intézmény gimnázium, a gyerekek még általános iskolás korban vannak).

RÁADÁSUL A SZÜLŐKET SEM TÁJÉKOZTATTÁK ARRÓL, HOGY LMBTQ-PROPAGANDA ZAJLIK AZ ISKOLÁBAN.

Az alpolgármestert leginkább ez utóbbi döntés háborította fel: a tanintézmény úgy csinált, mintha normális lenne az, hogy a szülők megkérdezése nélkül próbálnak gyerekeket ellenőrizetlenül befolyásolni. Géczy Krisztián igyekezett kiemelni: szerinte kevés befogadóbb és elfogadóbb nép van a világon a magyarnál; sikerességünk, legyen szó bármilyen társadalmi csoportról, vallási felekezetről, a sokszínűségünkben is rejlik.

LMBTQ-érzékenyítés az Eötvösben

Szintén a Magyar Nemzet szerzett meg egy olyan kérdőívet, amely a patinás budapesti Eötvös József Gimnázium iskolaújságjában jelent meg. Az Eötvös Diákot készítő fiatalok fontosnak érezték, hogy a szexuális kisebbségeket érintő témákról is szó essen a lapban. A szerkesztők arra voltak kíváncsiak, hogy a gimnázium diákjai hogyan jellemeznék a nemi identitásukat, a szexuális orientációjukat és a romantikus vonzalmaikat. Emellett arra is kitértek, hogy a kérdőívet kitöltő fiatalok milyen személyes névmással szeretnék, hogy hivatkozzanak rájuk olyan nyelvekben, amelyekben az egyes szám harmadik személyű alaknak van specifikus neme.

Az iskola igazgatója azt állította a Magyar Nemzetnek az ügy kapcsán, hogy a kérdőív elkészítéséhez a diákok „nem kaptak külső segítséget„, a megjelent cikk a toleranciáról szól, célja pedig a tájékoztatás volt. Sőt, szerinte a kérdőív nem a diákok szexuális orientáltságának puszta felmérését célozta – ami furcsa érv akkor, amikor a kérdések erről szóltak.

Szituációs gyakorlatok is voltak

A Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnázium diákja arról számolt be a Magyar Nemzetnek, hogy még 2019-ben részt vett az intézményben egy LMBTQ-érzékenyítő foglalkozáson. A tréningen a fogalommagyarázaton túl szituációs gyakorlatok is voltak.

„Tomi 16 éves, két apukájával él (Ödön és Ernő). Egy nap azzal megy haza, hogy az iskolában a többiek azzal csúfolták, hogy »buzik a szülei«. Játsszátok el a beszélgetést a szülőkkel” – olvasható az egyik feladat szövegében. Egy másikban úgy fogalmaznak: „Magdaléna 16 éves transzlány. A tornaórához a lányöltözőben szeretne átöltözni, de vannak lányok, akik tiltakoznak ez ellen. Játsszátok el a jelenetet.„

Amikor a lap megkereste az iskola igazgatóját a foglalkozással kapcsolatban, akkor az intézményvezető dühösen ennyit közölt: „Tekintettel a téma érzékenységére és arra, hogy tavasszal választások lesznek az országban, így mindenki mindenből politikai kérdést csinál, és lassan elveszti a józan eszét, nem válaszolok ezekre a kérdésekre.”

A foglalkozást vélhetően az intézmény megrendelésére a Labrisz Leszbikus Egyesület tartotta, amely a „Melegség és megismerés – egy innovatív, érzékenyítő iskolai program továbbfejlesztése„ nevű projektre 2013-ban összesen több mint 62 ezer eurót nyert el a Norvég Alaptól.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Továbbra is fennáll az a feltételezés, hogy el akarták adni a Városházát

Továbbra is fennáll az a feltételezés, hogy el akarták adni a Városházát

A momentumos Soproni Tamás jelentését fogadta el a Városháza feltételezett eladását vizsgáló bizottság az utolsó ülésén, így ezzel állnak majd szerdán a közgyűlés elé.

Rohamosan csökken Biden népszerűsége a fekete amerikaiak körében is

Megcsappant Joe Biden amerikai elnök népszerűsége a hivatalba kerülése óta eltelt egy évben a fekete bőrű szavazók körében is, pedig ez a társadalmi csoport kulcsszerepet játszott abban, hogy a Fehér Házba kerülhessen – jelentette hétfőn az AP amerikai hírügynökség egy újabb felmérésre hivatkozva.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére