Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vádat emelnek Donáth Anna apja ellen

888.hu

2020.12.30. 11:30

Az evangélikus lelkész ügyében kereken egy éve kezdett nyomozásba a rendőrség, miután fény derült több zaklatásos esetre. A nyomozás befejeződött, a labda az ügyészségen pattog, a vádemelés heteken belül érkezhet.

 

A vád egész pontosan emberi méltóságot sértő szeméremsértés és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés, melynek kapcsán a rendőrség és az evangélikus egyház egy éve vizsgálódik a volt MSZP-s képviselő kapcsán.

Az ügyben még egy pszichológus szakértőt is kirendeltek, akinek szakvéleménye az ügyészség szerint tovább erősítette a megalapozott gyanút – tudta meg a Pesti Srácok.

Előbb azonban az ügy iratainak meg kell érkeznie a Fővárosi Főügyészségre is, akik

valószínűleg heteken belül vádat emelnek a momentumos Donáth Anna édesapja ellen.

Az ügy egy éve robbant ki, miután több nő is zaklatásról panaszkodott egy a szeretetotthonban, ahol Donáth dolgozott. Egy nő feljelentést is tett, így jutott az ügy a rendőrséghez.

.Ahogy meghallottuk a hangját, már rohantunk. A folyosón, a lépcsőn elkapta az embereket, ez ment éveken keresztül. Volt, akinek a mellét, a fenekét fogdosta. Borzasztó volt. De senki nem lépett, féltek tőle.

– mondta korábban portálunknak egy érintett.

Donáth László a botrány kirobbanása után természetesen azzal védekezett, hogy „politikai lejáratókampány” áldozata, annak ellenére, hogy az ügyben független pszichológus szakértő is megerősítette az áldozatokat, miután megvizsgálta a beszámolók élet- és élményszerűségét.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére