Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Népszava publicistája szerint a pedofíliát ki kell venni a bűncselekmények közül

Horváth Tamás

2020.07.20. 13:01

Kaleta Gábor pedig csak áldozat.

„Irgalom atyja, ne hagyj el!” címmel jelent meg hétfőn a Népszavában Haskó László publicisztikája (a teljes írás IDE KATTINTVA érhető el). A szerző – aki egyébként orvos – a cikk egésze alatt mentegeti Kaleta Gábort és úgy általánosságban a pedofíliát.

A számítógépén 19 ezer gyermekpornográf képet tároló karrierdiplomatát ráadásul áldozatnak nevezi:

A (valószínűleg) pedofil diplomata férfiú esetében van még egy csavar: alighanem provokátorok áldozata lett. Hogy áldozat lehetett, abban hibás a magyar külügy. Ha tudott emberük defektusáról, azért, ha nem, akkor azért.

Mint azt a Haskó-félék irományai esetében már megszokhattuk, nem maradhat el a magyarság ekézése, lenézése sem. A doktor úr szerint ugyanis „pogány nemzeti egység bontakozott ki Magyarországon a gyermekpornó képeket gyűjtögető volt perui magyar követ ügyében”, és mi, magyarok olyanok vagyunk, hogy

Reggel a gyerekünket verjük, délután a pedofilokat lincseljük meg. Összefogva.

Haskó László

A csattanó a véleménycikk végére marad, Haskó László úgy gondolja, hogy „[a pedofíliát] ki kell venni a bűncselekmények közül, és át kell tenni a betegségek csoportjába”.

Kezelni kell és lehet. Ez persze csak akkor történhet meg, ha a betegséggel orvoshoz fordulhat a beteg. Ha nem kell tartania börtöntől, népharagtól, lincseléstől

– írja a Népszava publicistája, aki számára van egy rossz hírünk: a magyarok nem kérnek a felsőbbrendűségi tudattal rendelkező Haskó-félék kioktatásából, és egy olyan országban akarnak élni, ahol a gyermek ellen elkövetett szexuális zaklatás súlyos bűncselekménynek minősül.

Mert a pedofíliára nincs, nem lehet mentség.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére