Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A momentumos Cseh Katkára is gondolhatott az álarcos a videójában

888.hu

2021.07.20. 12:05

A bennfentes.net a tegnapi videó megjelenése óta kutatja, hogy kiről beszélhetett a Anonymus maszk alatt a férfi/nő. A szálak a botmixeres leánykához vezetnek.

 

A bennfentes.net megírta, hogy a szerkesztőségük a videó kézhezvételétől kezdve a palyazat.gov.hu oldalát bújta, hogy megtalálják, melyik politikus cége és üzlettársai nyerhették el azt az összeget, amit a videóban elhangzik, vagyis

négy és fél milliárd forint európai uniós támogatást és 300 millió forintnyi állami támogatást.

 

A cégadatbázis segítségével először összegyűjtötték az összes országgyűlési képviselő és európai parlamenti képviselő egykori és jelenlegi céges érdekeltségét, majd a palyazat.gov.hu segítségével rákerestek a cégekre.

Így pedig rábukkantak a Pannónia Nyomda Kft-re.

A cég jelenleg Halász Gábor ügyvezetése alatt áll, azonban 2013 májusától 2018 januárjáig az azóta a Momentum színeiben politizáló Cseh Katalin ügyvezetése alatt állt.

Forrás: bennfentes.net

 

A bennfentes.net megírta, hogy a cégtörténet szerint a kft-t 2010-ben alapította Cseh Tibor, a momentumos politikus édesapja, majd 2013-ban adta át az ügyvezetést lányának, aki egészen 2018 januárjáig volt a cég feje.

Ebben az időszakban indulhattak azon az európai uniós pályázaton is, ahol több mint 68 millió forint támogatást nyertek egy hologramos technológia kifejlesztésére. Majd később ugyanez a cég 217 579 410 Ft-ot nyert egy szintén Széchenyi 2020-as pályázaton úgynevezett holografikus térinformatikai leíró nyelv és digitális holografikus nyomtató kifejlesztésére.

Forrás: bennfentes.net

Az Anonymous viszont 4,5 milliárd forintról beszélt, így rákerestek arra is, hogy a Pannónia Nyomda Kft. még milyen cégekkel lehet kapcsolatban.

Így rábukkantak a NOVA-INN Kft-re, a Mondat Kft-re és a Holotech Kft-re, amely cégek ugyanarra a váci címre vannak bejegyezve, mint ahol a Pannónia Nyomda Kft. megnyerte a csaknem 70 millió forintos EU-s támogatást.

Így megkeresték ezeket a cégeket is a palyazat.gov.hu-n. A NOVA-INN összesen 200 millió forintot nyert.

A Mondat Kft. – amely több telephellyel is rendelkezik – 2004 óta összesen 498 809 958 Ft európai uniós támogatáshoz jutott hozzá.

Forrás: bennfentes.net

A Holotech Hungary Kft. pedig 1 milliárd 748 millió forintot nyert el nagy sebességű ipari alkalmazásra megfelelő, színes, digitális hologramíró berendezés fejlesztésére.

De bárhogy számoltak, ez még mindig „csak” 2 milliárd 732 millió forint, ezért megnézték azokat a telephelyeket is, ahonnan a fenti cégek nyertek pályázati forrást. És láss csodát, újabb vállalatokat lehet a Pannónia Nyomda Kft. céghálójába kötni. Ilyen az Uniotech Kft., amely ugyanarra a sziráki címre is be van jegyezve mint a Pannónia Nyomda Kft is. Ez a cég pedig 63 167 270 forintnyi uniós támogatást zsebelt be 2011 óta.

Forrás: bennfentes.net

És nem maradhat ki a sorból a Royal Press Hungary Kft. sem, amely a korábban említett Holotech Hungary Kft. elődje. A két cég összesen 3 731 475 611 forintot zsebelt be.

Forrás: bennfentes.net

A bennfentes.net szerint tehát

igaza lehetett Anonymousnak abban, hogy több mint 4,5 milliárd forintnyi közpénz landolt egy momentumos politikusnál és üzleti partnereinél.

Azt azonban hozzáteszik, hogy a pontos összegről tévedett, az ugyanis jóval több, csaknem 4,8 milliárd forint.

Egészen pontosan 4 779 159 113 forint.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán: Én már kitöltöttem. Hamarosan jövök a részletekkel!

Orbán: Én már kitöltöttem. Hamarosan jövök a részletekkel!

A miniszterelnök egy képet osztott meg a Facebook-oldalán a nemzeti konzultációval kapcsolatban.

Laschet: Aki vendégként bűncselekményt követett el, azt ki kell toloncolni

Németország konzervatív kancellárjelöltje egy interjúban erősítette meg, hogy bármilyen háborús övezet Afganisztán, akkor is a zéró tolerancia elve érvényesül a migráns bűnelkövetőkre.

Zavartan tébláboló afgán férfit fogtak el a rendőrök

Az afgán férfi a VII. Kerületi Rendőrkapitányság területén téblábolt, amikor egy rendőr észrevette.

Az X az új térdelés az olimpián

Az X az új térdelés az olimpián

Nem lehet térdelni a pódiumon, úgy hogy kezével X-et formált az amerikai súlylökő azért, hogy kiálljon minden elnyomott ember mellett.

Elvették a szivárvány pólós Vetteltől a vasárnapi futam második helyét

Elvették a szivárvány pólós Vetteltől a vasárnapi futam második helyét

Bármennyire is jó emberkedett Vettel, a versenyben ez nem segített neki.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére