Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Médiaszövetség is elítéli a Dunántúli Napló elleni 444-es uszítást

888.hu

2021.07.10. 14:45

Terror a köbön – így értékelte a Magyar Nemzeti Médiaszövetség a Dunántúli Naplót és annak főszerkesztőjét ért támadást.

A teljes liberális médián végigsöpört a Dunántúli Napló elleni nyílt agresszív fellépés, miután a konzervatív lap szót emelt egy homoszexuális propaganda esemény ellen – írja a Magyar Nemzet.

A közlemény szerint a szövetség élesen elítéli a liberális médiumok immár csúcsra járatott uszító, újságírókat megbélyegző, a másként gondolkodókat kirekesztő és fenyegető gyakorlatát. – Szervezetünk határozottan fellép a véleményszabadság érvényre jutása mellett, és visszautasítjuk az egyre erősödő véleményterrort és a másság – jelen esetben a konzervatív gondolkodás – ellehetetlenítésére tett folyamatos törekvéseket – írták, azt hangsúlyozva: egyre világosabb, újságírószakmáról ma már nehéz beszélni.

-Kötelességünk emlékeztetni a liberális bérbloggereket arra, hogy még nem is olyan régen az újságírók már csak a kollegialitás okán sem szálltak bele páros lábbal másként gondolkodó kollégáikba, céljuk pedig nem a másik megbélyegzése és lejáratása, hanem a vélemények ütköztetése volt. Szomorúan tesszük hozzá, hogy nem is olyan régen még az újságok és internetes oldalak tájékoztatni, nem pedig a tényektől elrugaszkodva vádaskodni igyekeztek.

„Családi Nap”-nak nevezett homoszexuális propagandaeseményt szervezett az Emberség Erejével, a Budapest Pride és Amnesty International Magyarország Pécsett, amely több, kifejezetten gyerekeket célzó, „meseórákkal” és játékos feladatokkal tarkított programot is tartalmaz. Ezt ismertette a Dunántúli Napló és ez ellen a propaganda ellen – nem pedig a homoszexuálisok, vagy a homoszexualitás ellen – emelte fel szavát publicisztikájában a lap főszerkesztője –írta a Médiaszövetség.

– A Magyar Nemzeti Médiaszövetség mindig is igyekezett a szakmaiság képviseletére és újságíróközösség közös pontjainak megtalálására helyezni a hangsúlyt. Bár ez utóbbi szinte lehetetlen feladat, ezúttal Szily László egy korábbi dolgozatában írt minden szavával egyet tudunk érteni, amennyiben magára és a többi bérbloggerre értette:

„Aki ezeket az embereket és a mérgező lapjaikat nem zárja ki az életéből (…) az a szívderítő valódi világ helyett egy undorító, nyálkás és hazug fikcióban fog ragadni.”

– zárul a közlemény.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Varga Judit: a magyar jogállamiság becsületét Stockholmban is megvédjük!

„A jogállamisági eljárások jogi köntösbe bujtatott politikai boszorkányüldözések, amelyek legújabb ékes példája az a támadássorozat, amelyet a gyermekvédelmi törvény elfogadása miatt indítottak hazánkkal szemben” – fogalmazott Varga Judit igazságügyi miniszter hétfőn Stockholmban.

Márki-Zay a kamu jobboldali, aki a gyurcsányista politikát preferálja

Márki-Zay a kamu jobboldali, aki a gyurcsányista politikát preferálja

Úgy tűnik, Karácsony Gergely egyre inkább elveszíti vonzerejét, több mint ezer határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén.

Eldőlt, hogy Gyurcsány kinek a hátán fog visszatérni a hatalomba

„A megjelent nyilatkozataik egyértelművé teszik, hogy közös kormányzásra áhítoznak, ami persze nem is csoda, hiszen a miniszterelnök-jelölt semmihez sem tud kezdeni a legnagyobb frakció támogatása nélkül, azt pedig Gyurcsány uralja” – írja Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán.

Tízezer embert venne fel a Facebook a metaverzum nevű virtuális világ fejlesztéséhez

Az Európai Unióban a következő öt évben tízezer magasan képzett ember felvételét tervezi a Facebook az úgynevezett metaverzum kiépítéséhez – jelentette be a cég hétfőn.

Az álszentek társadalma

Az álszentek társadalma

A képmutatás és a gátlástalanság virágkorát éljük.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére