Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Magyarországot ostorozó holland miniszterelnök már legalizálta volna a pedofíliát

888.hu

2021.06.28. 12:10

Mark Rutte a múlt héten keményen támadta a Magyarországon nemrég elfogadott gyermekvédelmi törvényt. Most azonban kiderült, hogy korábban már a pedofíliát és a zoofíliát is legalizáltatta volna.

 

A holland miniszterelnök a Néppárt a Szabadságért és Demokráciáért párt ifjúsági tagozatának vezetőjeként kampányolt a szexuális devianciák legalizálása mellett.

Ezt akkor több újságcikk is taglalta.

Az üggyel kapcsolatban Marácz László, az Amszterdami Egyetem magyar oktatója így nyilatkozott a Hír TV-nek:

Ismerjük az ő személyes hátterét, azt tudjuk azonban, hogy ő mint ifjú liberális politikus síkra szállt a bestialitás, a pedofília meg egyéb ilyen perverz dolgok mellett, erről tudomásom szerint nem határolódott el. És nyilván ennek az volt a célja, hogy a keresztény, hagyományos családmodellt megtörjék.”

 

A közvélemény egyébként évek óta találgat Rutte magánéletéről. Sem felesége nincs, sem élettársa, még barátnője sem volt. Elmondása szerint erre nem volt ideje, azt azonban egy alkalommal fontosnak tartotta leszögezni, hogy nem homoszexuális.

Mark Rutte egyébként a hazai politikában sem áll olyan fényesen. Egy interjúban így nyilatkozott a jelenleg kialakult helyzetről Gábor Dzsingisz magya-holland kereszténydemokrata politikus: „Áprilisban bevallotta, hogy tényleg hazudott a parlamentben és azért a parlament gyakorlatilag egyhangúlag elítélte. Azóta vergődik a kormányalakítás. Már három hónapja és még fog vergődni három hónapig. Tehát erkölcsi mandátuma ennek a miniszterelnöknek ilyen szempontból nincs.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére