Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyarok többsége elítéli az oltási rendet megszegő politikusokat

888.hu

2021.02.01. 17:00

Hiesz György, gyöngyösi és László Imre, újbudai polgármester akciója nem nyerte el a magyarok tetszését.

A 888. hu is több cikkben foglalkozott azzal, hogy baloldali polgármesterek, annak rendje és módja szerint kijátszva az oltási rendet beadatták maguknak a vakcinát.

Előbb Hiesz György, gyöngyösi balos polgármesterről derült ki, hogy beugrott egy adag vakcináért a kórházba, ráadásul a feleségének is sikerült beadatnia egy dózist. A Gyurcsány-párti László Imre szintén beoltatta magát, az ATV egyik reggeli műsorában azt mondta, hogy „behívták” abba a kórházba, ahol korábban igazgató volt.

Érdekesség, hogy egyik baloldali politikus sem vette a fáradtságot, hogy regisztráljon a kormányzati honlapon vakcinára, László Imre ráadásul még adatgyűjtésnek is tartotta a regisztrációt. Miután a botrány kipattant természetesen egyik polgármester sem adta vissza mandátumát.

A Századvég megvizsgálta a magyar lakosság álláspontját az oltási rend betartásának fontosságáról.

A kutatás alapján megállapítható, hogy a magyarok több mint háromnegyede (80 százaléka) egyetért azzal, hogy az oltási rendet mindenkinek be kell tartania, illetve meg kellene tiltani, hogy politikusok és közszereplők az időseket, krónikus betegeket megelőzve juthassanak oltáshoz.

Azoknak az aránya, aki szerint nem indokolt az oltási rend betartása, 16 százalékra tehető.

Politikai önbesorolás mentén sem tapasztalhatók jelentős eltérések az idősek és krónikus betegek oltási elsőbbségének megítélésében.

A jobboldaliak 82, a középen állók 81, valamint a baloldaliak 76 százaléka ítéli fontosnak az oltási tervben foglaltak követését, a politikusok soron kívüli beoltásának tilalmazását.

Hasonló képet láthatunk, ha kétpólusú politikai preferencia szerinti bontásban vizsgáljuk a kérdést. A felmérés rávilágít arra, hogy a FIDESZ-KDNP szimpatizánsainak 84, az ellenzéki összefogás támogatóinak 77 százaléka véli úgy, hogy az oltási rendet mindenkinek be kell tartania, illetve a politikusok és közszereplők – rászorulókkal szembeni – elsőbbségét meg kell tiltani. Ezzel szemben a kormánypártiak 12, az ellenzéki összefogás szavazóinak 19 százaléka nem gondolja szükségesnek az oltási terv betartását.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Fegyőr a magyar focit szarozza, Karácsony pedig újabb hazudozásba kezdett

Fegyőr a magyar focit szarozza, Karácsony pedig újabb hazudozásba kezdett

Szurkolólázban ég az egész főváros, Biden Oroszországot fenyegeti és a baloldali szabotázs ellenére is sikeresen megszavazták a pedofilellenes törvénycsomagot.

A portugálok az utolsó tíz percben döntötték el, 3-0 az Európa-bajnoknak

84 percig tartotta magát a magyar csapat, majd a portugálok nem kegyelmeztek. Az eredmény nem tükrözi, hogy mi történt a meccsen. Jól harcoltatok srácok, büszkék vagyunk rátok!

Egészségügy: Gyurcsány magyarszívató ostobaságai

Egészségügy: Gyurcsány magyarszívató ostobaságai

Ne vessen meg a kedves olvasó, de legutóbb nagyon odavoltam Gyurcsány parlamenti felszólalásától. Ha rajtam múlt volna, én is azt tanácsoltam volna neki, csak rajta, rajta, beszéljen részletesen arról, hogy kormányra kerülésük esetén ismét bevezetnék a fizetős egészségügyet. Jelezve, hogy tényleg a múlt akar visszatérni Magyarországra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére