Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyar gyerekek keresztény értékeken alapuló nevelése miatt zárnák ki hazánkat az EU-ból

888.hu

2021.07.19. 14:55

Az ENSZ LMBTQ- és genderügyi szakértője, Victor Madrigal-Borloz szerint a magyar gyerekek keresztény értékeken és magyar identitáson alapuló nevelése csak az LMBTQ-emberek iránti előítéletek állandósítását szolgálja.

 

Ezek szerint tehát a nemzetközi emberi jogok alapján mindenki maga dönthet saját neméről, és ezt az államoknak tudomásul kell venniük, sőt jogi védelmet kell adniuk a nemváltóknak. De Madrigal-Borloz azt is közölte, hogy

a magyar gyerekek keresztény értékeken és magyar identitáson alapuló nevelése csak az LMBTQ-emberek iránti előítéletek állandósítását szolgálja,

így hát Magyarországot ideje volna kizárni az Európai Unióból – írja a 2022plusz.hu.

A szakértő olyan bagatell kérdésekkel, mint illetékesség (ami neki nincs) és tagállami hatáskör (ami nekünk viszont van) nem foglalkozik. Ahogy azzal sem, hogy a nemváltás nem lehetséges; a hormonkezelés és a nemváltó műtét nem változtatja meg a biológiai realitásokat, hiszen biológiai nemünk a magzati fejlődéssel és a genetikával kezdődik, és áthatja minden sejtünket.

Felmerül az az alapvető kérdés is, hogy az orvosok, akik a betegek testi és lelki gyógyítására, a betegségek megelőzésére teszik le orvosi esküjüket,

hogyan képesek egészséges szerveket eltávolítani pácienseik testéről, s funkciójukat ellátni képtelen szervutánzatokat „építeni” rájuk pusztán azért, hogy a betegek mentális zavarát erősítve kiszolgálják az LMBT-ideológia követeléseit?

Vajon mi vezérli – a fizetségen kívül, persze – azokat az orvosokat, akik teljesen egészséges gyerekeket tömnek hormonokkal, s teszik őket egy életre meddővé, és az esetek döntő többségében súlyosbítják mentális problémáikat?

Jó lenne tisztázni végre, hogy a nemváltás csupán egy kreált fogalom valótlan tartalommal, egy beteg ideológia félrevezető műszava.

A gyermekvédelmi törvény módosítása nagy felháborodást váltott ki, és válaszul erőszakos globális LMBTQ-propagandát kaptunk, ami a legtöbb jóérzésű magyar embernél átlépett egy határt.

A magyar társadalom elfogadó, de nem kényszeríthető, különösképpen ha a gyerekekről van szó.

Azoknak, akik eddig megértéssel viseltettek az LMBT-aktivisták és a brüsszeli politikusok agresszív fellépése kapcsán, mára fogytán a türelmük, s az eddigi elfogadásuk lassan, de biztosan alakul át elutasítássá.

(Borítókép: unmultimedia.com)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére