Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kormánynak kellett közbelépnie, mert Karácsony nem ad pénzt az útfelújításra

888.hu

2021.06.29. 17:00

Mondjuk azt eddig is tudtuk, hogy a főpolgármesternek fontosabbak a biciklisávok, mint az utak.

 

A kormány 2,3 milliárd forintos támogatásával újulhatnak meg a csepeli utak, mert erre a főváros nem adott pénzt”

– mondta Németh Szilárd, a Fidesz csepeli választókerületi elnöke és országgyűlési képviselője, honvédelmi államtitkár kedden Csepelen.

Karácsony Gergely főpolgármester a veszélyhelyzetben kapott felhatalmazásával visszaélve, szakmai egyeztetés nélkül, elszabadult hajóágyúként, kizárólag politikai okból vette el a fővárosi költségvetésben útfelújításra betervezett pénzt hat nem baloldali kerülettől, így Csepeltől is – mondta.

Karácsony Gergely, aki „mindenki főpolgármesterének” tartja magát, már többször hazudott a csepelieknek, például harmadszor bukták el az ottani gerincút európai uniós pályázatát, „helyette méhlegelőt és rovarhotelt” alakítottak ki az út mentén – mondta Németh Szilárd.

A főpolgármester a „végeláthatatlan dugókkal” is megkeseríti a csepeliek életét, mert senkivel nem egyeztetett az útfelbontásokról – közölte.

Nem meglepő tehát, hogy Budapest elégedetlen Karácsony Gergely közlekedéspolitikájával. A Századvég nemrég elvégzett felmérése szerint ugyanis a fővárosi megkérdezettek több mint háromnegyede aggasztónak ítéli a forgalmi dugókat és ezzel összefüggésben a légszennyezettséget.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére