Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kamuvideós Korózs már kamustatisztikákkal is riogat

Filipp Dávid

2020.11.09. 11:20

Álvideó, álstatisztika, mi jöhet még?

Megint nagyot ment az interneten Korózs Lajos, az MSZP országgyűlési képviselője.

A Mandiner szúrta ki, hogy a kamuvideókat gyártó politikus most egy olyan statisztikai ábrát osztott meg, amelynek semmi köze nincs a valósághoz.

Az ábra azt volt hivatott bizonyítani, hogy a koronavírus ma már a leggyakoribb halálozási ok Magyarországon.

Korózs hülyeségeire Ceglédi Zoltán, a momentumos Donáth Anna szakmai stábjában tevékenykedő politikai elemző hívta fel a figyelmet.

A kedvencem az alja: »Forrás: Eurostat 2016«. Lajos, egy négy évvel ezelőtti adatsorban mit keres az idei koronavírus?! Szerintem vedd le, mert visszaüt”

– írta kommentben Ceglédi.

Ezek után egyébként teljesen jogosan merül fel a kérdés, hogy Korózs mit keres még az Országgyűlés népjóléti bizottságának elnöki székében.

Korózs Lajos a nyáron kisebb sztárt csinált az álmentős Németh Athinából, aki azt állította, hogy a kórházkiürítések miatt hazaszállított betegek közül tízből kilenc meghalt.

Miután a teljes baloldali propagandahálózat átvette az álhírt, az OMSZ közölte: a nő nem mentős, sőt az egészségügyi szakdolgozók országos listáján sem szerepel. Az MSZP ekkor azzal próbálkozott, hogy Németh Athina a Szamaritánusoknál dolgozik, de ezt ők cáfolták. A felvételt a nyilvánvaló lebukás után mind Korózs, mind az MSZP eltávolította internetes felületeiről, de bocsánatot nem kértek, és nem ismerték el a hamisítást.

Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő egyébként tegnap bejelentette, hogy ameddig nincs semmilyen következménye a baloldali botránynak, a Fidesz és a KDNP képviselői távolmaradásukkal akadályozzák meg, hogy a kamuvideós Korózs járványügyi beszámolót vezessen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére