Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Helsinki Bizottság szerint az LMBTQ-mesekönyv nem, az ellene szervezett tüntetés viszont veszélyezteti a gyerekeket

Horváth Tamás

2020.10.05. 16:00

Sorosista logika.

Terjedelmes kommünikét jelentetett meg a Soros-féle Magyar (sic!) Helsinki Bizottság az ugyancsak Soroshoz köthető 444.hu-n. A szervezet közleménye szerint a rendőrség jogellenesen cselekedett, és elmulasztotta a gyermekek védelmét akkor, amikor engedélyezte a vasárnapi LMBTQ-matiné elleni tüntetést.

A Helsinki Bizottság interpretációjában a rendőrségnek meg kellett volna tiltania a gyűlést, ugyanis a Meseország mindenkié című LMBTQ-mesekönyv ellen tiltakozók a tüntetés tervezett időpontja előtt kevesebb mint 48 órával jelentették be, hogy élnének a gyülekezési szabadság adta lehetőségekkel.

Ugyancsak problémás a sorosisták szerint, hogy mivel a mesematiné kifejezetten gyerekeknek szóló program, a rendőrségnek mérlegelnie kellett volna, hogy a tüntetés milyen hatással lehet a rendezvényre érkező kiskorúakra, akiket megrémíthet a tüntetők magatartása. Itt érdemes megjegyezni, hogy a Helsinki Bizottság szerint nem a különféle szexuális aberrációkat hirdető mesék, hanem az ez ellen fellépő tüntetők veszélyeztetik a gyermekeket. Érdekes ez a sorosista logika...

A Helsinki Bizottság molinója egy korábbi megmozduláson

A közlemény konklúziója egyébként az, hogy a rendőrségnek fel kellett volna oszlatnia az ellentüntetést, aminek elmaradása miatt panaszeljárásnak lehet helye.

Azért valljuk be őszintén, annak is megvan a diszkrét bája, amikor egy liberális, jogvédő szervezet egy bejelentett, békés ellentüntetést oszlatna fel csak azért, mert neki az valami miatt nem tetszik. Képzeljük el, akkor milyen elemzéseket készítene a Helsinki Bizottság, ha mondjuk a Pride-on a fiatalkorúak szeme láttára szexuális aktust imitáló homoszexuálisokat regulázná meg a rendőrség. Aligha beszélnének jogos és arányos fellépésről, amit a gyermekek védelme tesz indokolttá...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére