Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A gyurcsányista megmondóember Orbán halálát kívánja

Horváth K. József

2020.11.10. 12:56

Döbbenet. Gyurcsány Ferenc elvtársa, Homonnay Gergely Orbán Viktor halálát várja azért, mert egy mentő elvitte a szomszédját. Homonnay azt valószínűsíti, hogy többé nem látja, amiért a kormány járványkezelését teszi felelőssé.

Facebook-bejegyzésében a következőket írja: „Ahogy az Ozban a gonosz boszorkány halálát várták, úgy várom Orbánét is, és pezsgőt fogok bontani, ha megdöglik. Mert emberek élete szárad a lelkén.”

Az ember nem talál rá szavakat. Gyurcsány Ferenc pedig anélkül vállalja ennek a magyargyűlölő embernek a rokonszenvét, támogatását, hogy akár egy rossz szót is ejtene róla. Más józan ember azonnal megszakítaná vele a kapcsolatot, ha a barátjának csak eszébe jutna ilyen gyalázat. (Homonnayról az interneten Gyurcsányon kívül nemcsak Erzsi macskával találni mosolygós közös fotókat, hanem Dobrev Klárával és Karácsony Gergellyel is.)

Gyurcsány ezt rég megtehette volna, hiszen ahhoz képest, hogy Homonnay mindössze két éve szállt be a politikába, azóta máris sikerült neki Szent István királyunkat és a Szent Jobbot is meggyaláznia.

A DK elnöke megejthette volna a szakítást akkor is, amikor Homonnay Toroczkai László halálát kívánta, miután a Mi Hazánk elnöke koronavírus-fertőzéssel karanténba vonult: „Ő túléli. Sajnos.”

Gyurcsány azonban ezt nem teszi meg, hiszen aki földönfutóvá akarja tenni Orbán követőit, attól nem lehet elvárni, hogy elhatárolódik, és látványosan megszakítja a kapcsolatot a gyűlölködő megnyilvánulásairól elhíresült Homonnay Gergellyel.

Marad tehát a döbbenet s annak a különösen keserű állapotnak a fejben tartása, hogy az ellenzék vezetője ilyen ember.

Ellene csak demokratikus választáson lehet érdemben fellépni. De akkor – mint látjuk – muszáj lesz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére