Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A francia EU-elnökség terve ugyanaz, mint az ellenzéké: a migránsok elosztása

888.hu

2022.02.04. 17:10

Hasonlóan Fekete-Győr Andráshoz és Márki-Zay Péterhez, a francia EU-elnökség a kötelező szolidaritásról beszél a menedékkérők elosztásában.

Az Európai Unió soros elnöki tisztét betöltő Franciaország az európai külső határok megerősítésével és a menedékkérők elosztásának „kötelező szolidaritási” elvével segítené elő a közös európai menekültügyi rendszer reformját.

A Franciaország által javasolt „kötelező szolidaritás” azt jelentené, hogy az Európai Unió első országába érkező menedékkérőket elosztanák a többi tagállamok között. Azok az országok, amelyek nem kívánnak a mechanizmusban részt venni, „nagyon jelentős támogatást” fizetnének a frontországoknak, illetve azon országoknak, amelyek befogadják a menedékkérőket

– hangsúlyozta Gérald Darmanin, francia belügyminiszter.

Ahogyan arra a BalFake News Facebook-bejegyzésében felhívta a figyelmet, ez pontosan megegyezik az ellenzék elképzeléseivel.

Egy ellenzék alakította kormány együtt kívánna működni a Frontex-szel, az európai határvédelmi ügynökséggel. A magyar rendőrök mellett és nem helyett legitim az Európai Unió közös határőrségének bevonása a határ védelmébe

– jelentette ki Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt csütörtökön Röszkén.

A Momentum elnöke szerint a háború elől menekülő bevándorlóknak igenis joguk van belépni Európába és a kontinensnek kötelessége őket elszállásolni és gondjukat viselni. Fekete-Győr András a Hír TV kérdésére elmondta, a migránsok befogadása helyett extra pénzt kellene fizetnie Magyarországnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére