Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A budapesti közművezér februárban 10 napot Floridában, márciusban 10 napot Abu-Dzabiban nyaralt

888.hu

2022.03.30. 08:00

Így habzsol a Gyurcsány-fióka, Karácsony Gergely kedvenc cégvezére! Mártha Imre kollégái – a fővárosi köztisztaságnál, a FŐTÁV-nál, a kertészetnél és a temetkezési vállalatnál – újabb bizonyító erejű fotókat és dokumentumokat juttattak el a Metropol szerkesztőségébe. Valószínűleg nagyon elegük van már egyszemélyi vezetőjük magamutogató életmódjából, abból, hogy Mártha Imre szinte minden hónapban eltűnik a cégek életéből – olvasható a lap oldalán.

 

Mártha Imre februárban például floridai birtokán pihente ki a fáradalmait, márciusban meg kiruccant Arábiába, hogy az egyik legdrágább luxusszállodában, Abu-Dzabiban, az elnöki palota mellett található St. Regis hotelben megint csak nyaraljon egyet. Nem túlzás azt állítani, hogy már egyfajta lázadás készül a fővárosi közműveknél vezetőjük provokatív luxuséletmódja miatt – írja a Metropol.

 

Mártha Imre, akiről Gyurcsány Ferenc azt írta, „még több Mártha Imrét”, ezúttal is hű maradt önmagához. Februárban barátnője – a korábbi malagai luxusútról jól ismert alulöltözött hölgy – társaságában kiment Floridába, hogy kiélvezze a dúsgazdagok kedvenc nyaralóhelyén lévő luxusingatlanát Naples városában, ahol az USA-ban a legmagasabb az egy főre jutó milliárdosok száma. Mint ismeretes, van itt egy luxuslakása és vett egy külön ingatlant egy magánszigeten is – teszik hozzá.

 

Jachtutazás a Mexikói-öbölben…

 

Barátnőjét természetesen elvitte egy újabb jachtutazásra is a mesés Mexikói-öbölbe, ami a magánszigeten található ingatlanból vízi úton közvetlenül elérhető.
A Gyurcsány-fióka névre büszke közművezér ezúttal nem maga posztolt, hanem – valószínűleg óvatosságból – barátnőjére bízta a „dicsekvés jogát”. Az ő posztjai nyomán szereztek tudomást kollégái az újabb luxusutazásról és jachtkirándulásról a Mártha-féle ingatlan közvetlen közelében lévő Ten Thousand Islands nemzeti park meseszép szigetvilágában, vagy egy kávézóban Naples belvárosában – írja a portál.

 

A posztokon nyilvánvalón igyekeznek elkerülni, hogy Mártha Imre is látható legyen, de ez, mint később látni fogjuk, nem mindig sikerült.

 

Florida után pár nappal még 10 nap Abu-Dzabi…

 

Rengeteg szabadsága lehet a fővárosi közművezérnek, mert a floridai „ejtőzés” után alig néhány héttel máris újabb utazásra invitálta a barátnőjét. Ezúttal a mesés Közel-Kelet, közelebbről Abu-Dzabi felé vették az irányt.

 

A fővárosi szolgálati Skoda a reptér parkolójában állt 10 napig

 

Kollégáinak, akiknek, mint azt külön levélben megírták, végképp elegük van a fővárosi közművezérből – vélekedik a Metropol, majd hozzáteszik: még azt is megmutatták, hogy Mártha Imre legutóbb hol parkolta le szolgálati kocsiját a Liszt Ferenc reptér parkolójában.

 

 

Mostanában inkább ezzel a Skodával jár, miután a Metropol leleplezte, hogy egy 60 milliós Bentley is rejtőzik a garázsában.

 

Barátnője természetesen ezúttal is eldicsekedett a mesés márciusi nyaralással, szokása szerint posztolt erről a luxusútról is néhány képet. És láss csodát, az egyik fotón –jobb oldalon, igaz hason fekve, maga Mártha Imre is felbukkant. Innen, Abu-Dzabiból lehet szép irányítani a fővárosi közműveket!

 

 

Még az is kiderül a képről, hogy Mártha Imre barátnője az Arab-tenger partján éppen milyen könyvet olvas…

A St. Regis Abu-Dzabiban természetesen a csúcs-luxusszállodák egyike, nem véletlenül, hiszen az Emirátusok elnöki palotájának közvetlen szomszédságában található.

 

 

Egy éjszaka 1,2 millió forint ebben a luxushotelben

 

Nem túlzás azt állítani, hogy az ötcsillagos hotel maga a földi Paradicsom, ahol olyan szolgáltatásokkal kényeztetik a vendégeket, mint például a 360 fokos panoráma-kilátó a Perzsa-öbölre, privát strand eldugott pihenősarkokkal, helikopterleszálló, inas-szolgáltatás, ami a szálloda minden vendége számára ingyenes, teljes körű wellnessrészleg stb.

 

 

Egy fővárosi dolgozó 3 évnyi fizetésébe került a nyaralás

 

Mindezt persze meg kell fizetni – jegyzi meg a portál.

 

 

A csúcsminőségű luxusszállodában egyetlen éjszaka 1,2 millió forint, tehát egy 10 napos pihenés ára nem kevesebb, mint 12 millió forint. Ennyit egy átlagos dolgozó a Mártha Imre által vezetett budapesti közműcégeknél 3 év alatt sem keres…

 

A recepciós készséggel kapcsolta Mártha Imre lakosztályát

 

Mártha Imrét személyesen is szerette volna megkérdezni a Metropol, hogy érzi magát ebben a luxusszállodában, ahol a recepción készséggel kapcsolták a lakosztályát, de sajnos nem vette fel a telefont.

 

 

Aztán még egyszer próbálták felhívni. A recepciós, miután lebetűzték Mr. Martha nevét, készséggel próbálta újra kapcsolni a szobát, de ismét csak nem vették fel a telefont. Üzenetet is hagytak, kérve egy visszahívást, de sajnos nem jártak sikerrel…

 

Íme a videó, ahogy az arab luxusszálloda recepciósa, hallva Mártha Imre nevét, kapcsolja a budapesti közművezér lakosztályát…

 

 

Miközben Mártha Imre dőzsöl, Budapest hanyatlik

 

Miközben a budapesti közműcégek teljhatalmú ura kérkedik sokmilliárdos vagyonával, a városvezetés Budapest lakóin és a melósokon spórol: leszerelik szemeteskukák ezreit és BKK-automaták tucatjait, és a közműcégektől kirúgnak egy csomó embert. Köztük egy háromgyermekes édesanyát is, akit – mint megrázó riportban a Metropol beszámolt róla – Mártha Imre cége még meg is alázott… – zárja sorait a Metropol.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szijjártó: Az Öböl-térség felértékelődött a globális stabilitás szempontjából

Az Öböl-térség egyre fontosabb szerepet tölt be a világ stabilitása szempontjából, legyen szó a fizikai biztonságról vagy az energiaellátásról, és ez az ukrajnai háborúval csak tovább erősödött – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miután bahreini kollégáját fogadta kedden Budapesten.

Novák Katalin Sergio Mattarella olasz elnökkel folytatott megbeszélést

Az orosz-ukrán háború volt a fő témája Novák Katalin köztársasági elnök és Sergio Mattarella olasz elnök megbeszélésének kedden Rómában.

„Ukrajna több mint százhúsz nyugati harckocsira számít a közeljövőben”

„Ukrajna több mint százhúsz nyugati harckocsira számít a közeljövőben”

Ukrajnának 120-140 modern nyugati harckocsit kell kapnia az első segélyhullámban szövetségeseitől – jelentette ki Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter keddi sajtótájékoztatóján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére