Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal a választóival fizetteti ki a parlamenti rendbontásokért kapott büntetéseit

888.hu

2021.06.03. 07:00

Helyreigazítás: A 2021. június 3-án „A baloldal választóival fizetteti ki a parlamenti rendbontásért kapott büntetéseit” címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Jakab Péternek havi 6,2 millió forintos fizetése van. A valóság ezzel szemben az, hogy Jakab Péter fizetése az általunk írtaknak a felét sem éri el.

 

Jakab Péter, a Jobbik elnöke eddig hatmillió forintot gyűjtött össze arra a bírságra, amelyet a kormánypárti képviselők sértegetéséért kapott, de Tordai Bence (PM) és Hadházy Ákos is szereti szavazóival kifizettetni saját több millió forintos büntetéseit.

Jakab Péter egy olyan komédiás, aki hétről hétre bohócot csinál magából. Ez havi hatmillió forintba kerül a választópolgároknak, hiszen fizetést, autót és sofőrt is kap mindezért a parlamentben nyújtott produkcióért – közölte Orbán Viktor hétfőn az Országgyűlésben.

Jakab Péter tehát havi 6,2 millió forintos fizetéséből nem képes kifizetni azokat büntetéseket, amelyeket a nevetséges és kulturálatlan viselkedése eredményez, inkább az áldozat szerepében tetszelegve kéreget szimpatizánsaitól.

De nem Jakab Péter az egyetlen baloldali politikus, aki a szimpatizánsaival fizetteti meg szabálysértéseinek árát.

Tordai Bence, a Párbeszéd Magyarországért frakcióvezető-helyettese például márciusban kapott a parlament házelnökétől 8,2 millió forintos büntetést, amelyre a közösségi oldalán kezdte meg a nyilvános kéregetést, „segítsék a Fidesz elleni küzdelmet” jelszóval.

A másik nagy kéregető Hadházy, aki szimpatizánsaitól 5,1 millió forintot gyűjtött össze, amiből hárommilliót a politikai akciói közben elkövetett szabályszegésekkel összeszedett bírságokra költött. A fennmaradó kétmillió forint sorsát azonban a mai napig homály fedi.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére