Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal régi-új vezére bejelentette, hogy újra kell rendezni az ellenzéki térfelet

888.hu

2022.09.28. 11:20

A baloldal – jelen állás szerint is – vezérét behívta Gulyás Márton aktivista a Partizán nevű műsorába, ahol szabadon elcsevegtek egy jót egymással. Szóba került többek között Márki-Zay Péter, a felesége és árnyékkormánya, de még Karácsony Gergely jövője is.

 

Az interjú elején rögtön a választási eredmény értékelésével kezdték. Itt Gyurcsány Ferenc rögtön rátolta a vereség felelősségét arra a Márki-Zay Péterre, akit még – ha csak látszólagosan is, de – támogatott is a pártjával. Szerinte Dobrev Klára és a Demokratikus Koalíció nem hibázott semmiben, továbbá őt se okolhatja senki, hiszen engedelmeskedett a „Kapitány” kérésének, hogy nem szerepelt látványosan a kampány során.

 

Azt gondoltam, hogy nekem nincs ott helyem. Hát a kollega úr azt kérte ne legyek jelen. Akkor miért lennék éppen akkor jelen, amikor történelmi vereséget szenvedett ő? Nem mi. Ő.”

– mondta. Majd hosszasan mentegetőzött, hogy ő miért nem áll a miniszterelnök-jelöltje mögött a színpadon április 3-a estéjén.

 

Továbbá azt is bevallotta, amit egyébként a jobboldalon már régóta tudunk, vagyis szándékukban áll az ellenzék élére törni, és a többi pártot kis gömbösként bekebelezni.

 

Újra kell rendezni az ellenzéki térfelet, erre teszünk kísérletet a napokban.”

 

Ebbe pedig az is beletartozik, hogy ő maga beleszólást szeretne kapni arra, hogy ki legyen 2024-től Budapest főpolgármestere. Gulyás Márton ugyanis arra is rákérdezett, hogy pártja támogatni fogja-e Karácsony Gergely újbóli jelöltségét.

 

Nem alapértelmezett, hogy támogatjuk.”

– mondta Gyurcsány. Fenntartásait vele szembe pedig négyszemközt is közölte már.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lizzo szerint a popzene „eredendően rasszista”

Lizzo állítja, hogy a műfajt azért hozták létre, hogy a fekete művészeket elkülönítsék a mainstream zenétől és „gettósítsák” őket olyan műfajokban, mint az R&B.

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Óriási mázlija van a Demokratikus Koalíciónak, hogy nincs kormányon. Gyurcsány ugyanis a krízishelyzetet megoldani nem tudná. Ami rosszabb, nem is akarná, hiszen éppen azokat támogatja, akik ezt a szankciókkal előidézték. A képességhiányos baloldalnak ideális helyzet, hogy így, teli szájjal hergelhet a kormány ellen, miközben ígérget fűt-fát az embereknek, mondván, ha ők lennének hatalmon, akkor itt lenne a tejjel-mézzel folyó Kánaán.

Szivárványos zászlóval futott be a pályára egy aktivista a vb-mérkőzés alatt

Az aktivista egy kék pólót viselt, amelynek elején egy „Mentsük meg Ukrajnát”, a hátán pedig egy „Tisztelet az iráni nőknek” felirat volt.

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

A következő évben 290 milliárddal fogják támogatni a költségvetésből a Széchenyi Kártya Programot, amelyet az idén 130 milliárd forinttal támogattak – mondta el Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten.

Karácsonyék hallgatnak

Karácsonyék hallgatnak

A baloldal választási kampányát 3 milliárd forinttal az Egyesült Államokból finanszírozták. Ez olyan mértékű botrány, aminél normális esetben nem csupán politikusként kellene megbukniuk, hanem vezetőszáron kéne sétálgatniuk.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére